Kamini na bioetanol – talni EKO kamini za vsak prostor

Kamini so danes zelo priljubljeni, čemur botrujejo različni razlogi. Kot prvo, je na voljo veliko tipov kaminov na bioetanol, katerih vgradnja je popolnoma enostavna, ali pa sploh ni potrebna. Na primer talni EKO kamini, za svoje delovanje, zahtevajo le kakovosten bioetanol. Če se odločite za nakup talnega kamina, ga morate samo vzeti iz embalaže, postaviti kamor vam srce poželi, prižgati in začeti uživati. 

V ponudbi podjetja Euris, je na voljo veliko različnih modelov, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki vam bo všeč in bo lepo pristajal v dnevno sobo, spalnico, na vrt ali teraso… 

Talni kamini so praktični tudi zato, ker jih je mogoče prestavljati iz prostora v prostor. Če imate goste na vrtu, bo okolico lepo popestril talni EKO kamin in ustvaril prijetno vzdušje za zabavo. 

V naši ponudbi lahko najdete tudi druge izvedbe kaminov, prav tako pa vam nudimo bioetanol lastne blagovne znamke, imenovan Ekonol. Lahko je aromatiziran, da boste z vonjem pričarali posebno atmosfero, ali pa nevtralen. 

Talni EKO kamini so torej čudovit dodatek vsakega doma, pogosto pa najdejo pot tudi v recepcije hotelov, restavracije in različne lokale, kjer jim je dobro počutje strank pomembno.