Pravilno načrtovanje poti in komunikacija je ključ do uspeha

Podjetje Interlogis d.o.o. vam s pravilnim načrtovanjem poti in profesionalno komunikacijo zagotavlja pot do uspeha

V današnjem poslovnem svetu predstavljajo stroški logistike pomemben delež v ceni izdelka, zato se ob izbiri napačne transportne poti, lahko ta delež znatno poveča. Zaradi tega je prava izbira in načrtovanje logističnih in transportnih poti eden izmed ključnih dejavnikov pri uspešno zaključenem poslu.

Pravilno načrtovanje poti in komunikacija je ključ do uspeha zato je skrb za naše stranke naša prva prioriteta. Zaposleni v podjetju Interlogis d.o.o.. Vam želimo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pomagati pri izbiri najboljših poti za vaše pošiljke. V današnjem poslovnem svetu je komunikacija ključnega pomena pri kvalitetnem izvajanju storitev zato vam nudimo redne in sprotne informacije o nahajanju in stanju vaših pošiljk. Transport blaga je lahko tudi okolju prijazen. Tega se še kako zavedamo, zato posvečamo veliko pozornost pri izbiri naših prevoznikov, katerih tovorna vozila morajo ustrezati vsem evropskim standardom pri ekoloških zahtevah. Z izbiro podjetja Interlogis d.o.o. kot Vašega bodočega partnerja Vam zagotavljamo, da bo vaše blago pripeljano na želeno mesto na način, ki bo najbolj ekonomičen, a obenem tudi okolju prijazen.

Verjamemo, da se podoba našega podjetja odraža tudi glede na kvaliteto, ki jo lahko ponudimo našim poslovnim partnerjem, zato se vsakodnevno trudimo za njihovo polno zadovoljstvo.

Klikni za povezavo do naših strani ...