Počitnice v Biogradu na Moru

Biograd na Moru - za letošnji dopust bo idealna Hrvaška

Ob spremljanju postopnega rahljanja omejitev zaradi novega koronavirusa se že oziramo v poletne mesece in iščemo rešitve za letošnji dopust. Glede na trenutne napovedi se meje še ne bodo odprle tako hitro, vsekakor pa se bodo med prvimi sprostile meje z našimi sosedami. Še najboljše možnosti bodo tako za bližnje dopustovanje na Hrvaškem. Naši južni sosedje goste že nestrpno pričakujejo, saj se kljub varnostnim ukrepom zavedajo, da brez turizma ne morejo.

Počitnice v mobilnih hiškah v Parku Soline Na počitnice v mobilne hiške v Park Soline Biograd na Moru


Zakaj na Hrvaško

Hrvaška je že leta najbolj priljubljena med slovenskimi dopustniki, letos pa najverjetneje veliko drugih možnosti sploh ne bo. Zato priporočamo, da si počitnice rezervirate čim prej in izberete čudovit kraj, ki vam bo kljub posebnim razmeram ostal v lepem spominu. Rezervacijo lahko naredite brez plačila akontacije ter jo do 14 dni pred odhodom odpoveste ali dokončno potrdite brez stroškov. Hrvaška ima ogromno čudovitih kampov, kjer so na voljo ne le parcele za kampiranje, ampak tudi udobne mobilne hiške. Biograd na Moru je ena takšnih destinacij. Počitnice v kampu Soline so primerne za vso družino, saj je okolica varna in lepo urejena, na voljo so igrišča, čakajo vas lepe plaže in razgledi. Na takšen dopust se lahko odpravite kar z avtom, saj boste prispeli v le nekaj urah, poleg tega pa so mobilne hiške v Biogradu na Moru popolnoma opremljene, tako da vam ni treba pakirati ogromno stvari.

Biograd na Moru slovi po prečudovitih plažah, naravni senci in živahnem dogajanju. Primeren je tako za mlade, družine in starejše.


Mobilne hiške v Kampu Soline

Avtokamp Park Soline je od centra mesta Biograd na Moru oddaljen zgolj 2 kilometra, tako da ga lahko obiščete peš ali s kolesom. Stanovali boste v modernih mobilnih hiškah, kjer z najemom dobite vse potrebno za udobno preživljanje prostega časa. Montažne hišice se nahajajo v borovem gozdu, kjer si brez skrbi si lahko zagotovite senco, atmosfera pa je nadvse prijetna. Mobilne hiške so klimatizirane in imajo lepo teraso z leseno vrtno garnituro. Kuhinja je polno opremljena: štedilnik, hladilnik in zamrzovalnik, posode in pribor, mikrovalovna pečica, na voljo je tudi prenosni električni gril. V klasični hiški sta na voljo dve spalnici, kopalnica ima tuš kabino in WC. Lepo je urejen tudi dnevni prostor z jedilnico.

Mobilne hišice v Kampu Soline za vse generacije Biograd na moru Kamp Soline - počitnice v mobilnih hiškah


Ponudba številnih dejavnosti za aktivne počitnice

Seveda je na prvem mestu plaža in kopanje, a sodobna turistična ponudba kampa Soline Biograd na Moru ponuja še druge dejavnosti in infrastrukturo, da vam nikoli ni dolgčas. Možna je izposoja koles, namizni tenis, košarka, odbojka na mivki, tenis in vodni športi. Za najmlajše so pripravili tudi športno-rekreativno animacijo in zabavno otroško igrišče. S kolesom se lahko odpravite okoli naravnega parka Vransko jezero, kar je zares čudovita izkušnja.

Da bo vse pri roki in da od doma ne prinašate kopico stvari, poskrbijo trgovina, ribarnica, stojnica s sadjem in zelenjavo, menjalnica, bar in restavracija. V parku Soline najdete celo pralnico perila.


Ponudba kampov Biograda na Moru in drugi bližnji kampi

Biograd na Moru poleg parka Soline ponuja še dva druga kampa. Nastanitve v mobilnih hišicah so možne še v kampu Šangulin in pa Ljutić. Gre za zelo podobne objekte, vseeno pa lahko sami preverite, katera ponudba in lokacija vam najbolj ustreza. Če se želite izogniti vožnji, ker vam je v avtu slabo ali pa imate majhne otroke, lahko izberete mobilne hiške bližje Sloveniji. Ponudba v Istri se začne že nekaj kilometrov za mejo. Zelo priljubljeni bližnji kampi (tudi z možnostjo mobilnih hišk) so na primer v Umagu, Novigradu in Poreču. Oglejte si ponudbo različnih krajev in si zagotovite lepe počitnice, kjer boste imeli dovolj zasebnosti in udobja.

Biograd na Moru - Mobilne hiške v kampu Ljutuič Biograd na Moru - Mobilne hiške v kampu Šangulin

Celotna ponudba agencije Počitnice .si