Oriflamova praznična linija v sodelovanju s priznano ilustratorko Liselotte Watkins

Oriflame je znova združil moči s svetovno priznano švedsko ilustratorko Liselotte Watkins. Rezultat tokratnega sodelovanja je prestižna linija ličil, krem, modnih in drugih dodatkov, ki jih krasi Liselottina ilustracija sodobne in samozavestne ženske. »Skupaj z Oriflamom smo ustvarili ne le čudovito linijo izdelkov, ampak celo zgodbo,« ponosno dodaja Liselotte.

Liselotte Watkins je ...
Oriflamova linija Liselotte Watkins je sestavljena iz ekskluzivnih in izbranih ličil, dodatkov ter nakita za elegantne ženske, ki se bodo z njihovo pomočjo čudovito počutile na decembrskih praznovanjih. Ekskluzivne izdelke krasi Liselottina ilustracija - modna ženska, ki izžareva mirnost in samozavest. Liselotte pravi: “Posebne priložnosti lahko izkoristimo za izmik iz vsakdana. Nekaj ur smo lepše, bolj seksi, samozavestnejše in živahne - in to se opazi že na daleč. Prav to sem želela izraziti s to ilustracijo.”

Ekskluzivni izdelki za popoln lepotni ritual
Oriflamov lepotni ritual z Liselotte Watkins se prične z razvajanjem v kopalnici. Razkošne kreme za prhanje, telo in roke očistijo, kreme pa navlažijo in nahranijo kožo, da postane mehka kot svila in odišavljena z nežnim lesno-orientalskim vonjem.
Nato je na vrsti ličenje z lahkotnim pudrom v prahu, maskaro in sijočim bleščilom, s katerimi bo obraz zasijal v brezhibni lepoti. Ker je embalaža izjemno privlačna, so ličila idealna za nošenje v torbici.
Za piko na i sta v novi liniji na voljo še zapestnica in ogrlica iz Liselottine ilustracije. Ogrlico lahko nosite na nešteto načinov, ujemajoča se zapestnica s priklopno zaponko pa poskrbi za eleganco.
Živa ilustracija in vznemirljiva zgodba
Privlačno in samozavestno Liselottino žensko z ilustracije v Oriflamovem katalogu predstavlja romunski supermodel Diana Moldovan. Oblečena je v sijajno rdečo obleko iz satena, posebej narejeno za fotografiranje, nosi pa tudi Liselottin nakit, in je tako v popolnosti upodobila razpoloženje ilustracije.“Vesela sem, da se je Oriflame znova odločil zame in za moje ilustracije,” pravi Liselotte. “Skupaj smo ustvarili ne le čudovito linijo izdelkov, ampak celo zgodbo, kar je zelo vznemirljivo.”