Revija Gorenje TREND

Revija Gorenje TREND

Zgodbe iz Gorenja, inovativne in navdušujoče, okusne in slastne, kreativne in strastne. Trendi, ki jih postavljamo z našimi najsodobnejšimi aparati in linijami. Zgodbe, ki jih ustvarjamo skupaj z velikimi imeni iz sveta oblikovanja. Tehnične inovacije in novosti, ki so plod našega lastnega razvoja in na katere smo lahko upravičeno ponosni.

V reviji Gorenje TREND, Poletje 2012največ pozornosti posvečamo novi generaciji sušilnih strojev ter novi blagovni znamki Gorenje+, ki je že na voljo v izbranih kuhinjskih salonih po vsej Sloveniji. Ponosno vam predstavljamo z red dot nagrajene Gorenjeve aparate in njihove oblikovalce. Inovacije, ki spreminjajo naš pogled na domača opravila.

Novi koncepti kuhanja in priprave različnih jedi se spogledujejo s tradicionalnim, ki so ga na naših sodobnih aparatih obudili »osnovnošolski kuharji« v projektu Domača kuhna, pa to. Nekaj izbranih jedi predstavljamo na straneh TREND-a, v katerem vas tudi vabimo da izkoristite tople sončne žarke za prav posebne kulinarične užitke v naravi.

Gorenje Trend


Kliknite za ogled ...

V primeru, da pa želite želite svoj tiskan izvod, nam prosim pišite na gs@gorenje.si