Pisarniške mize - funkcionalnost mize je na prvem mestu


Ste kdaj razmišljali o tem, katere pogoje morajo izpolnjevati pisarniške mize? Zveni preprosto, pa vendar je pred nakupom vredno malo raziskati pisalne mize, računalniške mize in druge pisarniške mize, ki vam pridejo na pot ter obenem vedeti, kaj natančno iščete.

Potrebujete široke mize? Ali pa še dodatno razširitev s konferenčnim delom mize? Je za vas primernejša oblika L mize ali je bolj primerna klasična pravokotna miza? Kaj vse bo na vaši mizi? Upoštevati morate, ali imate na mizi prenosnik, ali le ekran, tipkovnico in miško, ali delate zgolj z računalnikom, ali tudi brez. Koliko predalov ali predalnikov, kakšne zaključke, kje bodo potekali kabli in koliko jih bo, kakšni bodo električni priključki.

Odlične pisarniške mize vam nudijo lahko vse to ali pa le tiste delčke, ki jih potrebujete. Če za delo največ časa uporabljate računalnik, potem bo najbolje, če boste pokukali med računalniške mize. Pisarniške mize so največkrat najbolj funkcionalne kot kombinacija pisalne mize in računalniške mize. Ker morajo zagotoviti dovolj prostora, morajo biti tako dovolj dolge kot tudi dovolj široke, imeti morajo možnosti montaže vseh različnih dodatkov, ki pridejo prav na delovnem mestu, od držala za kable in telefon do izvlečnih vtičnic, od predalnikov do predelne stene, na katero se lahko montira tudi polica za registratorje.

Pisarniške mize, računalniške mize in pisalne mize lahko v podjetju Wind dopolnite še z drugimi pisarniškimi programi:

  • pisarniško pohištvo,
  • predelne stene,
  • pisarniški stoli,
  • konferenčni stoli,
  • pisarniške omare…
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Bevkova ulica 4
5270 Ajdovščina
Spletna stran
E-pošta
05 366 12 32
Seznam fraz
pisalne mize, računalniške mize, pisarniške mize
ZEMLJEVID