Sedežne garniture

Sedežne garniture. Usnjene sedežne in druge sedežne. Sedežna garnitura za vaš dnevni prostor. Udobne sedežne garniture.

Sedežne garniture

 • Dvosed in kavč z ležiščem ter sedežne garniture, raztegljive v ležišče

  Naj vas prepriča dih jemajoče pohištvo vrhunske kakovosti, kot so zofa, sedežna garnitura ali kavč z ležiščem. Razvajajte se v udobju luksuza po odlični ceni!

 • Sedežne garniture, ki so po meri sodobnega posameznika oz. družine

  Sedežne garniture iz visokokakovostnih, izredno trpežnih materialov, enostavnih za vzdrževanje. Praktične in moderne sedežne garniture po meri sodobnega doma.

 • Salon pohištva in sedežnih garnitur Šmigoc

  Pred izbiro in nakupom sedežne garniture je potrebno izmeriti prostor, izbrati barvo ter seveda ogleda sedežne garniture tudi preizkusiti.

 • Kakovostne sedežne garniture in masažni stoli

  Za udobno sedenje in prijetno druženje je priporočljiva kakovostna sedežna garnitura. To lahko popestrite še z različnimi dodatki, kot so fotelji, masažni stoli in tabureji.

 • Dizajnerski počivalniki in vreče za sedenje

  Dizajnerske vreče za sedenje v prostor prinesejo svojevrsten boemski pridih.  Okrogle sedežne vreče najdete  v različnih nevtralnih barvah. 

 • Sedežne garniture

  Poleg vrhunske kakovosti in ugodne cene se sedežne garniture lahko pohvalijo tudi s tem, da so udobne za sedenje, počitek in spanje. Moderne sedežne garniture Natuzzi ustrezajo vsakemu domu in različnim slogom vašega življenja. 

 • Sedežne garniture po naročilu

  Sedežne garniture po naročilu, še zlasti s posteljno funkcijo, so najboljša rešitev za vse, ki imate majhna stanovanja. Izdelava takšne sedežne garniture je namreč prilagojena željam in zahtevam kupca. Sedežna garnitura je tako v celoti prilagojena prostoru, omogoča funkcionalnost in popoln izkoristek slehernega prostega kvadratnega centimetra. 

 • Moderna sedežna garnitura

  Moderna sedežna garnitura z uporabo inovativne tehnologije združuje dvoje: lepoto in funkcionalnost. Na voljo so sedežne gatnirure iz blaga in pa usnja, pri čimer se pogosto uporablja Protecta usnje. Le-to je izjemno mehko in premazano s posebnim zaščitnim slojem, ki zagotavlja dolgoročno odpornost. 

 • Moderna sedežna garnitura z relax ali posteljno funkcijo

  Moderna sedežna garnitura s posteljno funkcijo za vse, ki si želite udobja v vaši dnevni sobi. 

 • Sedežna garnitura po meri samo za vas

  Nudimo vam izdelavo sedežne garniture po meri, ki se bo 100% ujemala z vašim prostorom.

 • Moderne sedežne garniture

  Izbira klasične ali moderne sedežne garniture naj bi bila odvisna od ostalega pohištva, ki ga imate v vašem domu. V primeru klasične stanovanjske opreme, je logična izbira klasične sedežne garniture, če pa imate stanovanje opremljeno po zadnjih modnih trendih pa boste najverjetneje izbrali moderno sedežno garnituro.

 • Sedežna garnitura

  Pri nakupu nove sedežne garniture morate upoštevati kar nekaj dejavnikov, saj je to kos pohištva, ki doda vaši dnevni sobi estetsko vrednost, obenem pa mora biti tudi funkcionalen. Najpomembnejša odločitev je velikost sedežne garniture, saj jo je potrebno prilagoditi velikosti dnevnega prostora. 

 • Sedežne garniture za dnevno sobo

  Nudimo široko izbiro sedežnih garnitur za dnevno sobo različnih barv, oblik in materialov. Zagotovite si svojo novo kakovostno sedežno garnituro!

 • Predalniki in regali za vsakovrstno dnevno sobo

  Polepšajte in opremite svojo dnevno sobo s predalniki in regali, ki so iz kakovostnih materialov in še ugodni!

 • Akcija sedežnih garnitur - kotne, v obliki u, sedežne garniture z ležiščem

  Akcija sedežnih garnitur v podjetju Feydom v Ljubljani. Iščete kotno sedežno garnituro z ležiščem ali sedežno garnituro v obliki u? Vse to in še več najdete v našem salonu sedežnih garnitur v Ljubljani.