Pohištvo

Potrebujete novo pohištvo za vaše stanovanje? Nudimo vam pohištvo za kuhinje, dnevne sobe, mladinske in otroške sobe. Vam barve obstoječega pohištva ne ustrezajo? Odločite se za novo pohištvo v modernih barvah.

Pohištvo

 • Vgradne omare po akcijskih cenah

  Vgradne omare po akcijskih cenah za spalnice ali otroške sobe. Za mansardna stanovanja v poštev pridejo nizke vgradne omare.

 • Kovinske omare

  Zaradi svoje funkcionalnosti in ličnosti, so kovinske omare zaželene v vsaki pisarni ali arhivu, zaradi različnih dimenzij in prilagodljivosti, pa so uporabne tudi v industrijskih podjetjih, zdravstvu, finančnih institucijah in drugod. 

 • Dnevne sobe

  Naše stanovanje je namenjeno tudi druženju s prijatelji in sorodniki. Naši gostje se najlažje sprostijo v dnevni sobi, saj je že oprema dnevne sobe namenjena ležernemu preživljanju prostega časa. Udobna sedežna garnitura določa celotno ureditev dnevne sobe, da je primerna za zasebno sproščanje, kot tudi prijeten klepet s prijatelji. 

 • Spalnice

  Dom naj bi bil kraj, kjer se najhitreje in najgloblje odpočijemo. K temu pripomore pregledno shranjevanje stvari, kar najlažje dosežemo z vgradnimi omarami. Vgradne omare so najbolj učinkovite v predsobah in spalnicah, kjer se diskretno zlijejo z ostalimi stenami. 

 • Masivno pohištvo

  Nakup stanovanja je običajno precej stresen postopek, ki ljudem pobere veliko energije. Izbira pravega pohištva je gotovo najpomembnejši korak pri opremljanju doma. 

 • Vodila v akciji za vgradno omaro

  Vgradne omare z akcijo za vodila ter okovje. Najcenejše vgradne omare izkoristite za vgradnjo hladilnika.

 • Moderne sedežne garniture

  Izbira klasične ali moderne sedežne garniture naj bi bila odvisna od ostalega pohištva, ki ga imate v vašem domu. V primeru klasične stanovanjske opreme, je logična izbira klasične sedežne garniture, če pa imate stanovanje opremljeno po zadnjih modnih trendih pa boste najverjetneje izbrali moderno sedežno garnituro.

 • Sedežna garnitura

  Pri nakupu nove sedežne garniture morate upoštevati kar nekaj dejavnikov, saj je to kos pohištva, ki doda vaši dnevni sobi estetsko vrednost, obenem pa mora biti tudi funkcionalen. Najpomembnejša odločitev je velikost sedežne garniture, saj jo je potrebno prilagoditi velikosti dnevnega prostora. 

 • Kotna sedežna garnitura je večno eleganten kos pohištvene opreme

  Kotna sedežna garnitura je vedno dobra izbira za stanovanje, saj se prilagaja prostoru in ga optično poveča. Zelo dobro jo lahko umestimo v nevpadljiv nordijski stil.

 • Leseno pohištvo za dnevne sobe in druge prostore po meri

  V mizarstvu Avbelj vam nudimo izdelavo lesenega pohištva za dnevne sobe in druge prostore po meri. Tako bo pohištvo prilagojeno vaših meram prostorov in željam.

 • Akcijske cene za vgradne omare z drsnimi vrati

  Vgradne omare so ponavadi postavljene z drsnimi vrati. Če pa želite pri ceni prihraniti pa se lahko odločite tudi za vgradne omare brez vrat v akciji.

 • Polaganje in oljenje parketa ter vinila

  V parketih Godnjavec vam nudimo kvalitetno polaganje in oljenje parketa ter vinila. Prepustite prenovo profesionalcem.

 • Usnjene sedežne garniture trosedi in dvosedi so del kotne postavitve

  Oblazinjene udobne usnjene sedežne garniture dvosedi, trosedi in fotelji so na voljo v različnih barvah. Nudimo tipske sestava ali pa izdelavo po meri.

 • Kotna sedežna garnitura za dnevno sobo je lahko narejena po meri

  Po meri narejena kotna sedežna garnitura za dnevno sobo je lahko izdelana iz usnja ali blaga. Naredimo vam jo v dimenziji, ki se prilega vašemu prostoru.

 • Sedežne garniture za dnevno sobo

  Nudimo široko izbiro sedežnih garnitur za dnevno sobo različnih barv, oblik in materialov. Zagotovite si svojo novo kakovostno sedežno garnituro!