Pošlji povpraševanje

Prenova hiše v skladu s sodobnimi trendi

Prenova hiše lahko velikokrat vzame veliko več časa, kot smo sprva predvideli, zato je dobro, da pomembne odločitve ter njihovo izpeljavo prepustimo usposobljenim strokovnjakom. Le-ti nam namreč lahko svetujejo na področjih, ki jih sami ne poznamo, najsi gre za pleskanje stanovanja ali pa za adaptacijo kopalnice. Podjetje Vila Soča v tem pogledu sodeluje z mnogimi izvajalci, ki vam ob prenovi hiše pomagajo doseči videz vašega sanjskega doma. Pred samim začetkom obnovitvenih del tako skupaj s svetovalci začrtate želene cilje, zatem pa se lahko pričnejo posamezna groba ter zaključna dela v gradbeništvu.

V celoti prenovljena hiša

Prenova stanovanja, ki sledi začetnemu načrtu

Ena izmed največjih prednosti pri tem, da najamemo zunanjega svetovalca, ki nam pomaga pri prenovi hiše, se seveda nahaja v boljši časovni usklajenosti posameznih del. Tudi zamudna opravila, kot so denimo adaptacija kopalnice, spalnice oz. kuhinje, pri tem sledijo začetnemu organizacijskemu načrtu. Strokovnjaki pri podjetju Vila Soča namreč poskrbijo za to, da vsa dela potekajo v pravilnem sosledju.

Kaj pa pleskarske storitve?

K celoviti prenovi hiše seveda ne sodi zgolj prenova večjih prostorov v stanovanju, kot denimo adaptacija kopalnice in kuhinje, pač pa tudi – na videz morda manjša in nepomembnejša – opravila, kot je pleskanje stanovanja. Pleskarske storitve so namreč tiste, ki nam lahko vzamejo veliko časa in se jih zato najraje lotimo kar sami. V izogib nepravilnostim in časovni stiski pa je tudi na tem področju včasih bolje, da to prepustimo izkušenim ter zanesljivim strokovnjakom, ki jih priskrbi Vila Soča.

Prepleskana soba

Več informacij o pleskanju stanovanja

Vodovodna napeljava in namestitev elektro inštalacije

Pri prenovi hiše moramo misliti ne zgolj na končno podobo našega doma, temveč tudi na njegovo funkcionalnost, kjer veliko vlogo igra pravilna ter ustrezna vodovodna napeljava. Poleg elektro inštalacij le-ta namreč skrbi za brezhibno delovanje večine naprav v našem domu, zato je najbolje, da za njeno namestitev izberemo kakovostne izvajalce. Prenova hiše je namreč veliko več kot je zamenjava notranje podobe – gre za celovit koncept, ki oblikuje naš bivalni in življenjski prostor.

Več o vodovodni napeljavi