Obnova stanovanja – učinkovito in brezskrbno

Obnova stanovanja v življenju vsakega posameznika predstavlja velik izziv ne le zaradi povečanih finančnih izdatkov, temveč predvsem zaradi celotne organizacije. Pogosto se namreč zgodi, da je ob obnovi potrebno najeti več različnih izvajalcev, ki se le stežka usklajujejo med seboj. Tu nastopi podjetje Vila Soča, ki vam pomaga pri tovrstnem usklajevanju in najemanju podjetij, na ta način pa skrbi za nemoten potek obnove oz. gradnje vašega novega doma.

Obnova stanovanja – začetna in zaključna gradbena dela

Pred začetkom vsakokratne obnove doma je seveda potrebno izprazniti vse prostore, kajti šele takrat se lahko pričnejo groba dela v gradbeništvu. Le-ta običajno obsegajo obnovo strešne kritine, toplotno izolacijo, napeljavo vodovodne inštalacije ter elektro inštalacij, ob koncu pa še ostala zaključna notranja gradbena dela. Poleg vodovodne inštalacije in napeljave elektro inštalacije se semkaj uvrščajo tudi polaganje ploščic, pleskanje sten ter morebitna postavitev predelnih sten. S predelnimi stenami lepo razmejimo prostor ter vanj vnesemo razgibanost. Vila Soča na tem področju svojim strankam daje proste roke, pred vsakokratno postavitvijo predelnih sten pa se z njimi posveti glede pričakovanj in morebitnih izvajalcev.

Obnovljena hiša

Polaganje ploščic po vaši meri

Eno izmed opravil pri obnovi stanovanja poleg napeljave vodovodne inštalacije ter elektro inštalacije predstavlja tudi izbira ustreznih ploščic. Še zdaleč ni nujno, da so te nameščene zgolj v kopalnici, saj lahko ploščice služijo kot izvrsten okrasni element tudi v ostalih prostorih. Polaganje ploščic tako ni omejeno zgolj na sanitarne prostore, temveč je pogosto tudi v kuhinjskem predelu, kjer lahko na ta način zavarujemo tudi kuhinjske  površine.

Položene ploščice v kuhinji

Predelne stene, ki v stanovanje vnesejo razgibanost

Ste vedno imeli željo po manjših in udobnejših prostorij? To lahko sedaj dosežete, v kolikor se odločite za postavitev predelnih sten. Pri obnovi stanovanja se zanje lahko odločimo praktično kadarkoli, dobro pa je, da pred tem najprej napeljemo vodovodne in elektro inštalacije. Predelne stene dandanes predstavljajo enega izmed najbolj priljubljenih suhomontažnih sistemov, saj so stene ne le učinkovite, temveč tudi hitro postavljene in nared za uporabo.

https://www.vsi.si/vila-soca