Gremo v šolo - potrebujemo kaligrafsko pero, barvice Stockmar in še kaj


Seznam potrebščin za v šolo je dolg, na njem pa se najdejo tako knjige in zvezki, kot tudi številni pripomočki, ki naredijo učenje zabavno in lahkotno.

Lepopis bo zabaven, ko bodo prijeli v roke kaligrafsko pero. Za različne učinke ima različno debelino konice, vedno pa je kaligrafsko pero iz spletne trgovine Rajarija izdelano iz lesenega ogrodja, oblikovano pa je za levičarje in desničarje.

Na voljo je s številnimi debelinami konic:
kaligrafsko pero - 1,1 mm,
kaligrafsko pero - 1,5 mm,
kaligrafsko pero - 1,9 mm.

Za likovno ustvarjanje so odlična izbira barvice Stockmar, saj so visoko kakovostne, barvno temeljijo na Goethejevem krogu, izdelane iz najboljših materialov in primerne za umetniške namene. Barvice Stockmar imajo debelo in nezlomljivo jedro, zaradi trikotne oblike jih otroci lažje pravilno držijo, dodan pa jim je tudi svinčnik za senčenje in pastelen učinek. Za barvice Stockmar je na voljo tudi čudovit ročno izdelan etui.

Akvarelne barve Stockmar so narejene iz naravne gumi akacije, pigmenti pa ne vsebujejo težkih kovin, nevarnih kemikalij in so povsem nestrupeni. Zaradi visoke kakovostne vrednosti akvarelne barve Stockmar obdržijo voden videz tudi ko se posušijo, ustvarjanje z njimi pa je resničen užitek.

Tudi gibanje je pomemben del in tako pri gibanju po prostorih kot pri telovadbi so evritmijski copati (baletni copati) nepogrešljivi. So lahki bombažni copati s podplatom iz močne gume, v notranjosti pa imajo mehak in topel vložek iz bombažnega frotirja. Zaradi všitega paščka se evritmijski copati ne sezuvajo in so zelo prijetno obuvalo.

V Rajariji pa vas čakajo tudi: