Pošlji povpraševanje

Glasbila za nadebudne glasbenike


Glasbeni razvoj je najbolje spodbujati že od malih nog, pa ne le zato, ker se takrat otroci najlažje in najhitreje učijo. Glasba pomembno prispeva k razvoju kreativnih in mentalnih sposobnosti, pa še tako prijetno se je družiti, skupaj igrati in se zabavati.

Prva glasbila so morda bolj osnovna, a zato nič manj blagozvočna. Seveda so narejena iz naravnih, dotiku prijetnih materialov. Pentatonična lestvica je sestavljena iz le polnih tonov in karkoli igrate vedno zveni lepo. Izkušnja pentatonične lestvice je osnova za vsakršno glasbo, saj je zelo vsestranska in se pojavlja tako v ljudski glasbi kot klasični pa tudi v popularni. Glasbila, uglašena v pentatonični lestvici (pentatonična flavta, pentatonični zvončki, pentatonična lira) omogočajo igranje brez frustrirajočih napačnih not ali neharmoničnih zvokov.

Pentatonična lira je izdelana iz enega kosa trdega javorovega lesa in je preprosto a močno orodje, skozi katero se otrok uči o glasbi. Tudi pentatonična flavta je izdelana iz javorovega lesa in ima prijeten, topel in lahkoten zvok. Pentatonična flavta Choroi je na novo razvita in ima v primerjavi s tradicionalnimi instrumenti ton, ki je bolj podoben človeškemu glasu kot instrumentu. Pentatonični zvončki, pa tudi diatonični zvončki Auris so idealno prvo glasbilo. Zaradi čudovitih materialov imajo blag, prijeten in čist zvok, so izjemno kakovostni, obdelani z naravnimi laki in čebeljim voskom, priloženi pa sta tudi dve kladivci; eno z leseno in drugo s smolnato kapico za doseganje različnih zvočnih učinkov.

V spletni trgovini Rajarija so na voljo številna glasbila in zvočila:

  • diatonični zvončki,
  • pentatonični zvončki,
  • pentatonična lira,
  • pentatonična flavta,
  • okarine,
  • prikupne lesene piščali v obliki živali.


V Rajariji pa vas čakajo tudi: