Kvalitetne superge za tenis in oblačila za tenis

Ogromna ponudba za superge za tenis in oblačila za tenis v trgovinah Tomas sport!

Superge za tenis in oblačila za tenis

Superge za tenis in oblačila za tenis so še ena izmed specifičnih delov športne opreme. Copati za tenis zahtevajo previdno izbiro glede na igralno podlago. Če vaše superge za tenis niso prilagojene podlagi in vam, lahko precej hitro pride do poškodb. Oblačila za tenis skrbijo za zračnost in udobje med samo igro. Tenis oblačila vam lahko služijo tudi kot zaščita pred UV žarki.


Copati za tenis morajo biti skrbno izbrani

Copati za tenis morajo zaradi načina igre prenesti velike pritiske. Pravilno izbrane superge za tenis se prilegajo vašemu stopalu in igralni podlagi. Ker tenis copati skrbijo za ravnovesje med stopalom in podlago, morajo biti zato kvalitetni copati za tenis prilagojeni tipu stopala. Tenis copati vam na ta način prihranijo marsikatero bolečino ali žulj. Ko nakupujete superge za tenis, bodite pozorni tudi na dizajn podplata.


Tenis copati so lahko tudi težji ali lažji

Tenis copati morajo imeti ustrezno obliko podplata oziroma vložek, superge za tenis pa se razlikujejo tudi po teži. Težki ali lahki, vsi tenis copati imajo zaradi svoje teže prednosti in slabosti. Večina sicer misli, da morajo biti copati lahki, tako kot oblačila za tenis. V trgovinah Tomas sport so vam na voljo moške superge za tenis in ženske superge za tenis vseh oblik in tež.


Tenis oblačila za večjo zračnost in udobje

Tenis oblačila verjetno nimajo tako pomembne funkcije kot copati za tenis, saj nas ne morejo neposredno obvarovati pred bolečinami. Vendar imajo kakovostna oblačila za tenis velike prednosti. Tenis oblačila vam namreč boljše zračenje telesa med igro in večje udobje. Naprednejša oblačila za tenis pa vas (zaradi odprtega prostora) tudi varujejo pred škodljivimi UV žarki. V trgovinah Tomas sport so vam na voljo številna tenis oblačila in superge za tenis uveljavljenih blagovnih znamk, kot sta Nike in Adidas.


Tomas sport | Kvalitetne superge za tenis in oblačila za tenis: