Izdelava spletne trgovine | Grafično oblikovanje | Spletna optimizacija


Spletna trgovina – izdelava spletne trgovine kompleksen projekt

Izdelava spletne trgovine je zahtevno opravilo. Ne le, da spletna trgovina zahteva profesionalen pristop, temveč zahteva tudi primerno usposobljene posameznike, ki se na svoje delo dobro spoznajo in bodo poskrbeli, da bo spletna trgovina donosna. Postavitev in nakup spletne trgovine je zato projekt, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom, kot je podjetje Vsi.si d.o.o. iz Ljubljane. Poskrbeli bomo za vse korake pri izdelavi spletne trgovine – od izbora ustrezne platforme do objave spletne trgovine. Poskrbljeno bo tudi za kasnejšo optimizacijo, saj ima ta pomembno vlogo pri nadaljnjem razvoju spletne trgovine. Vi pa se boste lahko brez skrbi povsem posvetili drugim zadevam, na primer marketingu in pospeševanju prodaje.

Spletna trgovina

Ekipa pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi slovenskim podjetjem nudi unikatne storitve svetovanja s ciljem povečane prodaje na domačem in na tujih trgih. Prodajni program neprestano širimo z inovativnimi storitvami in rešitvami, nadgrajujemo obstoječe in iščemo nove stranke. Vsako novo nalogo vidimo kot izziv in priložnost za implementiranje najnovejših spoznanj v optimizaciji in izdelavi spletnih strani. Dosledno upoštevamo vaše želje, hkrati pa vam ponudimo tudi rešitve, ki bodo vašo spletno stran povzdignile še višje. Zavedamo se, da dober rezultat zahteva dobro pripravo, in ta se začne z izbiro prave platfome.


Izdelava spletne trgovine – izbira prave platforme ključna

Postavitev spletne trgovine trgovine lahko poteka na več različnih platformah, pri tem pa seveda ni vsaka primerna za vse. Glede na zahtevnost vaše trgovine, števila izdelkov in finančni načrt bomo izbrali tisto, ki vam bo najbolj ustrezala. Urejevalnik vsebine oziroma CMS (content management system) je izraz za sistem/platformo, ki omogoča upravljanje s spletnimi vsebinami. Gre za orodje, s katerim se lažje ureja in oblikuje vsebino, multimedije in postavi ostale elemente spletne strani. Najbolj poznani in uporabljani platformi sta Magento in WooCommerce. Medtem ko je Magento med izdelovalci spletnih trgovin najbolj priljubljen (predvsem za velike in obsežne spletne trgovine), mu takoj sledi WooCommerce (ki je v bistvu breplačen vtičnik za WordPress CMS). WooCommerce svojo priljubljenost dosega predvsem zato, ker omogoča lažje (in poceni) upravljanje z vsebinami, po tem, ko je spletna trgovina odprta, za spletno promocijo trgovine.
Izdelava spletne trgovine Magento in WooCommerce v podjetju VSI.SI d.o.o. v Ljubljani poteka načrtovano z vrhunsko ekipo, ki tesno sodeluje z naročnikom, zato je rezultat odličen – to je donosna spletna trgovina.

Za vašo spletno trgovino bomo izbrali tisto platformo, ki vam bo glede na zahtevnost trgovine, število izdelkov ter časovni in finančni plan najbolj odgovarjala, naj bo to izdelava spletne trgovine na Magento ali WooCommerce platformi. Podjetje VSI.SI je razvilo tudi lastni CMS urejevalnik, ki je plod znanja in izkušenj strokovnjakov in programerjev, ki z VSI.SI sodelujejo že vrsto let. Slednji je bil razvit tudi z mislijo na čim boljšo spletno optimizacijo.

Izdelava spletne trgovine   


Spletna trgovina – uspešnost odvisna tudi od grafičnega oblikovanja

Lepo oblikovana vizualna podoba ni le stvar estetike, ampak je strateški pristop, s katerim vsi elementi delujejo ubrano in tako kupca vodijo, navdihujejo in mu dajejo razlog, da se vrača k vam.


Grafično oblikovanje je eden izmed najpomembnejših dejavnikov vaše spletne trgovine ali strani.  Lahko gre za odločilni faktor, ki bo obiskovalca prepričal v to, da vam zaupa zaradi modernega in privlačnega videza.  Na celovito uspešnost dizajna vaše spletne strani vpliva mnogo faktorjev:

  • skladnost barv,
  • premišljeno izbrane kakovostne fotografije,
  • preglednost,
  • prilagojenost odpiranja spletne strani na prenosnikih in mobilnih napravah
  • in drugo.


Naši usposobljeni grafični oblikovalci bodo najprej določili celostno podobo in ton vaše spletne strani ter umestili vtičnike in klice k akciji, ki bodo usmerjali dejavnost vaših strank. Na podlagi analiziranih podatkov bomo sestavili načrt inovativne nakupne poti, odzivne oblikovne predloge in vsebino, ki spodbuja kupčev odziv in zagotavlja vidnost s strani spletnih iskalnikov. Na ta način bomo ustvarili napredno uporabniško izkušnjo, prilagojeno le vašemu ciljnemu uporabniku in povečamo možnosti generiranja konverzije.

Ko imate izdelano spletno trgovino, se pravo delo šele začne. Vaš cilj je, da privabite čim več obiskovalcev v vašo spletno trgovino in da čim več obiskovalcev do konca opravi nakup v spletni trgovini.


Spletna optimizacija ima pomembno vlogo pri nadaljnem razvoju spletne trgovine

Optimizacija spletnih trgovinOptimizacija spletnih strani SEO (ang. Search Engine Optimization) je kratica, s katero se opredeljuje področje upravljanja ugleda spletnih mest. Google in tudi ostali spletni iskalniki razvrščajo zadetke iskanj od najbolj do najmanj relevantnih za vsako iskano frazo posebej. S SEO optimizacijo internetnih strani se poskrbi, da se spletnim stranem v čim večji meri zagotovijo parametri, ki jih Google s svojim algoritmom prepoznava kot kakovostne. Posledica so višje uvrstitve v seznamu zadetkov (ang. SERP). SEO optimizacija spletnih strani je primerna za vse vrste spletnih mest in izboljšuje prodajno uspešnost e-trgovin ter prepoznavnost blogov.


Ne glede na CMS, v katerem je spletna trgovina postavljena (WordPress, Joomla, CMS po meri, itd.), je pisanje SEO člankov osnova za izboljšanje pozicij po Googlovem algoritmu. A članki niso edini vidik, ki ga je potrebno upoštevati pri SEO optimizaciji.


Uspešnosti spletnih trgovin pripomore več dejavnikov


Spletna trgovina uspešnostVsako spletno mesto ima svoj namen in glede na cilje, ki se jih želi doseči, je potrebno pripraviti kakovostne vsebine na samem spletnem mestu. Ni preprostega odgovora na vprašanje, kako pripraviti SEO optimizacijo - potrebno je biti pozoren na veliko malih dejavnikov, ki vsi vplivajo na izboljševanje pozicij med zadetki iskanja.
Tako kot dizajn se tudi načela optimizacije v spletu pogosto spreminjajo. Nekatere metode zastarajo, nekatere postanejo bolj pomembne. Google stalno izpopolnjuje svoje algoritme in dodaja nove zahteve. V Vsi.si ves čas skrbimo, da smo na tekočem s konstantnim izpopolnjevanjem in izobraževanjem na svetovnih SEO konferencah. To nam omogoča, da je naša izdelava spletne trgovine tako uspešna, da se prebijemo pred konkurenco na Google in poskrbimo za postavitev donosnih spletnih strani in spletnih trgovin.


Kakovostna in poceni izdelava spletne trgovine

VSI.SI se uvršča med najboljše in najugodnejše ponudnike izdelave spletnih trgovin in strani. Ker je vsaka izdelava spletne trgovine projekt zase, je težko natančno reči, koliko bi vas stala spletna trgovina. Pri tem je namreč treba upoštevati številne dejavnike. Zlasti dejstvo, ali gre za novo izdelavo ali pa nadgradnjo in preoblikovanje obstoječe. Priprava ponudbe za izdelavo Wordpress WooCommerce spletnih trgovin v našem podjetju poteka individualno, pri določanju cene pa se upoštevajo vse vaše želje, zahteve in vizije. Pri tem vam seveda tudi ustrezno svetujemo in vas usmerjamo s strokovnimi nasveti.


Izdelava in postavitev spletne trgovineCenik naših storitev vam lahko posredujemo le individualno, zato vas vabimo, da nas pokličete ali pa nam pošljete sporočilo preko elektronske pošte ali spletnega obrazca. Dogovorili se bomo za brezplačen sestanek, kjer boste izvedeli vse, kar vas zanima o izdelavi spletnih trgovin, internetnih strani in SEO optimizaciji, naj gre za odprtokodni sistem Wordpress, WooCommercea ali Magento. Ogromno prednosti pred ostalimi sistemi za urejanje strani ponuja tudi naš lasten CMS. V vsakem primeru pa morate na ceno izdelave spletne trgovine gledati kot na investicijo v prihodnost.

Vas zanima izdelava in nakup spletne trgovine? Potem je VSI.SI prava in zanesljiva izbira za vas.


Stopite v stik z nami.