Pošlji povpraševanje

Zdravnik homeopat Špela Peternelj homeopatija Škofja Loka

Špela Peternelj je specialistka družinske medicine, ki je v Železnikih 20 let imela polivalentno družinsko ambulanto, nato pa leta 2008 vrnila koncesijo in začela z zdravljenjem kot homeopatinja. Ker verjame v homeopatsko zdravljenje, je homeopatiji namenila ogromno časa, od ustanovitve leta 1992 dalje sodeluje v Slovenskem homeopatskem društvu, od leta 2009 dalje pa je bila na številnih izobraževanjih v tujini. Med drugim je zaključila triletno izobraževanje na International Academy of Classical Homeopathy (IACH) v Grčiji. Danes deluje v svoji ordinaciji - homeopatija Škofja Loka.

Homeopatsko zdravljenje omogoča zdravljenje akutnih ali kroničnih bolezni

Homeopatija je edinstven način zdravljenja, pravi Špela Peternelj, s katerim uspešno zdravimo akutne in kronične bolezni. Pri boleznih, pri katerih so tkiva in organi tako spremenjeni, da popolne ozdravitve ne pričakujemo, lahko s homeopatijo lajšamo težave. Zdravnik homeopat Špela Peternelj vam bo pri prvem obisku namenila najmanj eno uro časa, v katerem bo analizirala vaše simptome, na njihovi osnovi pa vam namenila določeno zdravilo.

Špela Peternelj homeopatHomeopatija Škofja Loka za rešitev vaših dolgotrajnih težav

Zdravila se pri homeopatiji določa na podlagi podobnosti. Homeopatsko zdravilo naj bi nato v organizmu ponovno vzpostavilo ravnovesje, ki se je porušilo zaradi bolezni. V času, ko se to dogaja, običajno najprej pride do prvega poslabšanja, ki je znak, da se je telo odzvalo na zdravilo in da se je homeopatsko zdravljenje začelo. Poslabšanje traja različno dolgo, posvet z zdravnik homeopat Špela Peternelj je potrebno, če se stanje po treh tednih ne izboljša. To velja predvsem za kronične bolezni, pri akutnih prvega poslabšanja običajno ni.

Homeopatija Škofja Loka - zdravnik homeopat Špela Peternelj je vaša rešitev

Homeopatsko zdravljenje lahko traja različno dolgo, odvisno od narave bolezni in odziva organizma, starosti bolnika, discipline bolnika in pravilne izbire zdravila. Sicer je pomembno vedeti, da se homeopatsko zdravljenje in zdravljenje z uradno medicino ne izključujeta in ju lahko, če je potrebno, izvajamo sočasno. Zato je pomembno, da je zdravnik homeopat Špela Peternelj hkrati tudi zdravnik, ki zna presoditi, kdaj je treba v zdravljenje vključiti tudi uradno medicino.

Za več informacij se obrnite na spletno stran dr. med. Špele Peternelj, homeopatija Škofja Loka. Vabljeni!

Špela Peternelj | Pozdravite akutne ali kronične bolezni na naraven način - povezave do naše spletne strani: