Sintal dom - varovanje doma in osebna varnost

Spletna stran Sintal dom vam ponuja informacije, kako poskrbeti za varen dom in osebno varnost v različnih situacijah. V podjetju Sintal d.d. zaposlujemo visoko uposobljene strokovnjake za varovanje in varnost pri delu, tako da vam bomo z našimi izkušnjami vedno znali pomagati, poleg varovanja in varnosti pri delu sta v naši domeni tudi požarna varnost in upravljanje stavb.

Če želite vedeti, kako lahko na preprost in učinkovit način povečate varnost vašega doma, obiščite Sintal blog, kjer smo v Koncernu Sintal za vas pripravili veliko učinkovitih nasvetov za varen dom in večjo varnost. Za varen dom in varno poslovno stavbo sicer lahko veliko storite že sami - na Sintal blogu si preberite nasvete naših izkušenih strokovnjakov. Z veseljem vam bomo pomagali tudi pri izbiri pravih protivlomnih, protipožarih in nadzornih sistemov za večjo varnost vašega doma ali poslovne stavbe.

Sintal | Fizično varovanje Sintal varovanje in varnost - pridobite vse potrebne informacije

Sintal varnost vam prinaša novice in prepotrebne informacije za vašo varnost, varnost vašega doma ali podjetja. Sintal varnost odgovarja na vprašanja, ki se tičejo varovanja in varnostnih sistemov. Redno objavljamo novice in najnovejše tehnološke inovacije ter načine za zagotavljanje varnosti v različnih situacijah (bankomati, varovanje avtomobila, varnost javnih prevozov...). Koncern Sintal je odprl blog Sintal varnost, da si lahko ogledate primere dobrih praks in preberete, kako ravnati v kritični situaciji. Na Sintal varnost se lahko obrnete kadarkoli, vse dni v letu.

Varen dom - nasveti, kako sami poskrbite za svojo varnost

Sintal varovanje je blog, na katerem je zvezda predvsem intervent in varnostnik v podjetju Sintal. Varnostniki in interventi v Sintalu delujejo na območju cele Slovenije in so zelo delavni in usposobljeni, tako so na varovanih objektih prijeli že več kot 800 vlomilcev. Blog Sintal varovanje redno spremlja dosežke varnostnikov na področjih, ki obsegajo varovanje bank, varovanje doma, varovanje trgovin, intervencije, posredovanje v primeru ropa in druge uspešne akcije, ki jih dosežejo varnostniki in interventi. Blog Sintal varovanje je potrditev, da varnostniki in interventi v Sintalu opravljajo odlično delo.Varovanje poslovnih prostorov - Sintal svetuje

Varovanje podjetja lahko povzroča preglavice. Varnost poslovnih prostorov je najlažje zagotoviti, če pokličemo podjetje za varovanje. Dodatni nasveti, ki jih 24 ur na dan nudi Sintal blog, pa pridejo prav za še večjo varnost. Na Sintal blogu so objavljeni nasveti za upravljanje stavb, nasveti za varovanje podjetja od tehničnega varovanja do fizičnega varovanja in primeri dobrih praks ter reference.

Varnostniki in varovanje poslovne stavbe - vedno in povsod

Varnostniki v podjetju Sintal so usposobljeni za najrazličnejše primere, do katerih lahko pride pri varovanju. Naši varnostniki so vam na voljo vse leto 24 ur na dan. Varovanje izvajamo poljubno dolgo, glede na vaše potrebe. Varnostniki lahko enako uspešno in učinkovito varujejo vaš dom, vaše poslovne prostore ali razne prireditve. Na Sintal blogu vas redno obveščamo o uspešnih akcijah in posredovanjih naših varnostnikov. Sintal koncernu vsebuje varnostne in tehnične ekipe po vsej Sloveniji, zato je naše posredovanje in odziv na dogodek izredno hiter.

Sintal | Sintal varovanje, varnost, varnostniki - povezave do naše spletne strani: