Aluminijasta vhodna vrata za odlično protivlomno zaščito in udobje 

Aluminijasta vhodna vrata je mogoče oblikovati po želji, jih prebarvati, material pa obdelati na različne načine. Z izdelava kvalitetnih vhodnih vrat iz aluminija se v Sloveniji ukvarja podjetje Pirnar – družinsko podjetje  slovenskega porekla z dolgo tradicijo. Ustanovljeno je bilo leta 1968 kot majhna rokodelska delavnica in letos slavi 50 let obstoja. Pirnar je danes vodilni evropski inovator na področju aluminijastih vrat. Izdelava vhodnih vrat temelji na brezkompromisnih načelih kakovosti in vestnosti. Podjetje ima več kot 200 zaposlenih uslužbencev, redno sodeluje na mednarodnih pohištvenih sejmih in je prejemnik mnogih prestižnih evropskih nagrad za inovativnost. Raznoliko in kvalitetno ponudbo Pirnar vhodnih vrat si je mogoče pogledati v njihovih salonih ali na spletni strani.    

Kvalitetna vhodna vrata najdemo pri družinskemu podjetju Pirnar

Podjetje Pirnar je v 50-letih obstoja preraslo majhno delavnico in danes dosega visoke evropske in svetovne standarde – tako v tehnični izdelavi kvalitetnih vhodnih vrat kot tudi pri svojih oblikovnih, stilističnih odločitvah in izvedbah. Vsa njihova vhodna vrata so toplotno izolirana in nudijo odlično varnost. Glede na potrebe stranke se je mogoče dogovoriti o različno strogih sistemih varovanja in protivlomne zaščite. Za takojšnji občutek domačega obdobje je mogoče namestiti senzorje gibanja in sistem LED luči ali obsvetlob, ki vhod osvetlijo takoj ob prihodu uporabnika ali gosta. Vratno krilo je 14 centimetrov široko in vzdrži izjemno silo. Čvrstost in zanesljivost aluminijastih vhodnih vrat Pirnar obljublja lažji spanec. 

Kvalitetna vhodna vrata

Vhodna vrata iz aluminija so popolna za toplotno izolacijo

Aluminijasta vhodna vrata so znana po zelo dolgotrajni življenjski dobi ter izvrstni zaščiti, ki jo nudijo vsakemu domu. Vzdrževanje je preprosto – vrata so odporna proti zunanjim vplivom in nudijo toplotno ter zvočno izolacijo. Tehnična izdelava vhodnih vrat iz aluminija pri Pirnar je natančna in časovno hitra. Podjetje zaposluje strokovnjake, ki se s področjem ukvarjajo dolga leta in stranki hitro in učinkovito lahko svetujejo, če bi se pojavile skrbi glede kakršnekoli težave. Aluminijasta vhodna vrata so le ena izmed različnih modelov na ponudbi. Izjemno priljubljena so prav tako lesena vhodna vrata. V zadnjih letih pa se veliko število kupcev odloči za kombinacijo obeh materialov. 

Dimenzije vhodnih vrat za različne potrebe in prostor postavitve

Prva odločitev, ki jo je pri nakupu potrebno sprejeti, je izbira med enojnimi ali dvojnimi vrati. V več-stanovanjskih zgradbah v večini primerov ni dovolj prostora za vgradnjo dvojnih vrat. Prostor je maksimalno izkoriščen, da omogoči udobno bivanje čim večjemu številu ljudi. Najverjetneje sta posledično hodnik in vhodna veža preozka za vgradnjo vrat z dvojimi krili. Tudi vrstne hiše so velikokrat oblikovane za enojna vrata, vendar je po želji mogoče fasado in vhod na novo preoblikovati, da bolje ustreza vratom, ki si jih stranka želi. Pri prosto-stoječi hiši je na voljo veliko več prostosti pri izbiri. Pri sami prvotni gradnji je najlažje vgraditi večji prostor za postavitev vhodnih vrat, seveda pa je mogoče zgradbo kasneje preurediti. Dvojna vrata omogočajo izbiro med različnimi dimenzijami, elementi in uporabniku dopuščajo, da se poigrava z vzorci in barvami. Podjetje Pirnar ima v svoji ponudbi na voljo serijo vhodnih vrat Grande, ki stranki pomagajo ustvariti izvrsten prvi vtis.   

Izdelava vhodnih vrat po meri

Izdelava vhodnih vrat po meri je odlična za izpolnitev strankinih želj

Vhodna vrata Pirnar je mogoče prilagoditi glede na kupčeve zahteve in potrebe. Poleg različnih dimenzij in odločitve med enojnimi ali dvojnimi krili vrat, se je najpomembneje odločiti za določen slog. V salonih Pirnar je mogoče najti najrazličnejše dizajne. Najbolj očitna razmejitev med estetskim izgledom doma predstavlja nasprotje med tradicionalnim in sodobnim slogom izdelave. Poljuben oblikovni slog je mogoče še izpopolniti z izbiro različnih stilskih ali praktičnih dopolnitev. Pri izdelavi vhodnih vrat je mogoče vgraditi poljubno število LED luči, ki ob prihodu prek senzorjev avtomatično osvetlijo vhod. Prav tako je priljubljena vgradnja okenc z najrazličnejšimi vzorci in inovativno obdelavo stekla. Izbrati je mogoče raznobarvno steklo ali steklo z zabrušenimi vzorci. 

Obiščite salon Pirnar >>>