Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Oblačila in obutev > Otroška obutev

Otroška obutev. Otroški čevlji za večje otroke in čeveljčki za najmlajše.

Otroška obutev, ki omogoča pravilno hojo vašega otroka, in otroški čevlji, ki stopala zaščitijo pred dežjem. Tudi otroški čeveljčki za najmlajše. Ciciban čevlji in otroška obutev drugih blagovnih znamk.

Ciciban kolekcije za nadebudneže. Odlični modni čevlji za otroke. Kolekcije Bio, Marines, Over, The Next. Kolekciji pomlad-poletje in jesen-zima - udobje in varnost pri hoji. Raznolike barve in zanimivi motivi. Afit d.o.o., Miren pri Novi Gorici.    
Pozimi je zelo pomembno, da imajo otroci kvalitetne otroške smučarske komplete oziroma oblačila, saj je to edini način, da ostanejo suhi in posledično zdravi. Zagotovite svojim najmlajšim najboljše otroške smučarske komplete.
Ciciban čeveljčki vašemu malčku zagotavljajo varne in udobne prve korake. Prvi čeveljčki vašega malčka za zdrav razvoj stopala. Ciciban kolekcije za jesen-zimo ali pomlad-poletje. Družinsko podjetje Afit, Miren pri Novi Gorici.
Obutev Ciciban za vse letne čase. Različni modeli Ciciban čevljev - otroški škornji, zimski čevlji in obutev za šport. Tudi sandale in balernike. Modeli v različnih barvah in čeveljčki za najmlajše. Afit d.o.o., Miren pri Novi Gorici.    
Udobna obutev za malčke. Naši usnjeni čevlji so zelo udobni. Obutev Ciciban je anatomsko oblikovana in tako poskrbi za zdrav razvoj stopal. Stopalo ima dovolj prostora. Na ta način je zmanjšana možnost nastanka žuljev. Za svojega malčka izberite med ponudbo Ciciban obutve, primerne čevlje za večje otroke pa med izdelki kolekcije The Next. Afit d.o.o., Miren pri Novi Gorici.
Ciciban kolekcija - linija Marines - varni in udobni čevlji za otroke. Usnjeni čevlji, ki so narejeni s skrbno izbranimi naravnimi materiali, na vezalke ali na ježka. Prožni čeveljčki za vašega najmlajšega družinskega člana in obutev blagovne znamke The Next za večje otroke oziroma najstnike. Afit d.o.o., Miren.
Slovenski izdelek: udobna in kakovostna obutev The Next. Izdelava čevljev poteka v Sloveniji. Udobni čevlji in anatomski čevlji iz naravnih materialov. Otroška obutev in obutev za mladostnike, izdelana v Sloveniji.  Družinsko podjetje Afit d.o.o., Miren
Obutev Ciciban je kvalitetna in udobna. Za vašega otroka lahko izberete usnjene čevlje ali obutev iz drugih materialov - v vsakem primeru bo razvoj stopala potekal pravilno. V družinskem podjetju Afit d.o.o. iz Mirna smo poskrbeli tudi za privlačen izgled obutve.    
Mladinska obutev je anatomsko oblikovana in tako skrbi za zdravje stopal. Blagovna znamka The Next za večje otroke oziroma najstnike je v celoti slovenski proizvod. Znamki The Next in Ciciban družinskega podjetja Afit d.o.o., Miren pri Novi Gorici.  
Ciciban klub. Včlanite se v Ciciban klub, ki vam omogoča posebne ugodnosti in popuste. Bodite član Ciciban kluba in brezplačno pridobite kartico zaupanja. Ugodne cene obutve za naše člane -  preverite na Cicibanklub.si, kjer boste našli zanimive informacije o vzgoji, recepte, igrice in natečaje. Afit d.o.o., Miren pri Novi Gorici.    
Kolekcija Ciciban Bio -  udobna obutev iz povsem naravnih materialov. Čevlji Ciciban, ki ne žulijo in so anatomsko oblikovani. Kolekcija za najmlajše in kolekcija The Next za mladino in odrasle družinskega podjetja Afit d.o.o., Miren.