Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Oblačila in obutev > Sandali

Sandali - ženski, moški, otroški, usnjeni, športni, ortopedski...

Če se odpravljate na morje, vam bodo prav prišli sandali. Na voljo so vam otroški, moški ali ženski sandali, prav tako pa tudi usnjeni, športni, ortopedski itd.

Ne veste, kam po ženske ali moške sandale? Prodaja sandalov DAL poteka v trgovini DAL v Tržčiu, v številnih drugih trgovinah po celotni Sloveniji, prav tako pa lahko udobno in kakovostno poletno obutev naročite preko spleta.
Kakovost obutve je vsekakor pomembna, saj vas v primeru slabe obutve lahko bolijo noge, hrbtenice in posledično tudi celotno telo. Skratka, pojavijo se lahko zdravstvene težave. V podjetju DAL iz Tržiča bomo poskrbeli, da bo vaš korak zdrav, obutev pa udobna in lepa.
Ste že slišali za blagovno znamko DAL? Če ste, potem verjetno veste, da gre za izjemno kakovostno ortopedsko obutev, ki je bila izoblikovana s posebnim poudarkom na zdravje noge, hrbtenice in celotnega telesa. Moški in ženski sandali so vam na voljo tudi spletni trgovini prodajalne DAL iz Tržiča.
Naši sandali so modni, saj vedno sledimo novim trendom in na ta način obutev prilagajamo novih trendovskim zahtevam. Pri nas so vam na voljo tako ženski kot moški sandali, poseben poudarek pa dajemo izdelavi ortopedskega vložka - DAL, Tržič.