Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Oblačila in obutev > Modna obutev

Modna obutev oziroma moderni čevlji - bodite v stiku s trendi.

Modna obutev za vse, ki sledijo modnim smernicam. Cenovno ugodni moderni čevlji. Moderna obutev po ceni, ki je ugodna.

Gležnarji so tako praktično kot modno obuvalo. Ženski gležnarji s platformo so nepogrešljiv del vsake jesenske kolekcije.  Poleg visokih jesenskih gležnarjev so popularni tudi škornji.
Gležanrji so nepogrešljiva obutev predvsem v hladnejših mesecih. Zimski gležnarji različnih modelov. Na primer podloženi zimski gležnarji v stilu "piščančkov".
Ženske elegantne hlače za poslovne in posebne priložnosti, za udobno preživljanje prostega časa  najbolj priljubljene kavbojke. Tudi za moške in otroke.  
Gležnarji s peto se morajo nahajti v garderobi vsake ženske. Naj si bodo gležnarji z visoko peto ali gležnarji z nizko peto.
Kvalitetne volnene nogavice bodo ogrele vaše noge tudi v najbolj hladnih zimskih dneh. Priporočeno pranje je med 30 in 40, zraven pa seveda dobite tudi navodila za pravilno pranje.
Udobna obutev - naravni materiali. Modna obutev – gležnarji, poletna obutev, športna obutev. Kolekcija The Next - modni čevlji za mlade in odrasle. Podjetje Afit d.o.o. iz Mirna, ki je specializirano za izdelavo otroške obutve, izdeluje tudi obutev za večje otroke oz. mladostnike in odrasle. Za njih so pripravili kolekcijo The Next.
Moderni čevlji The Next. Raznovrstna modna obutev, kot so zimski, poletni, športni čevlji ter modna obutev za prosti čas, ki je primerna tako za mladostnike kot tudi za odrasle. Kolekcija za otroke Ciciban ter kolekcija za mladostnike in odrasle The Next. Družinsko podjetje Afit d.o.o., Miren pri Novi Gorici.
Gležnarji z visoko peto poudarijo eleganco pri vsaki postavi. Za več udobja obstajajo gležnarji s polno peto. Črni gležnarji s polno peto so nepogrešljivo obuvalo vsake ženske.