Modna obutev

Modna obutev za vse, ki sledijo modnim smernicam. Cenovno ugodni moderni čevlji. Moderna obutev po ceni, ki je ugodna.

Modna obutev

 • Moška obleka in čevlji za posebne priložnosti

  Moška obleka je nekaj kar vsak moški potrebuje v svoji omari saj nikoli ne vemo kdaj v življenju pride čas, ko jo bomo potrebovali.

 • Gležnarji s peto

  Gležnarji s peto se morajo nahajti v garderobi vsake ženske. Naj si bodo gležnarji z visoko peto ali gležnarji z nizko peto.

 • Gležnarji z visoko peto

  Gležnarji z visoko peto poudarijo eleganco pri vsaki postavi. Za več udobja obstajajo gležnarji s polno peto. Črni gležnarji s polno peto so nepogrešljivo obuvalo vsake ženske.

 • Zimski gležnarji

  Gležanrji so nepogrešljiva obutev predvsem v hladnejših mesecih. Zimski gležnarji različnih modelov. Na primer podloženi zimski gležnarji v stilu "piščančkov".

 • Gležnarji

  Gležnarji so tako praktično kot modno obuvalo. Ženski gležnarji s platformo so nepogrešljiv del vsake jesenske kolekcije. Poleg visokih jesenskih gležnarjev so popularni tudi škornji.

 • Nogavice

  Kvalitetne volnene nogavice bodo ogrele vaše noge tudi v najbolj hladnih zimskih dneh. Priporočeno pranje je med 30 in 40, zraven pa seveda dobite tudi navodila za pravilno pranje.

 • Ženske elegantne hlače za posebne priložnosti

  Ženske elegantne hlače za poslovne in posebne priložnosti, za udobno preživljanje prostega časa najbolj priljubljene kavbojke. Tudi za moške in otroke.

 • Moderni čevlji The Next - zimski, poletni, športni ... Tudi čevlji za prosti čas. Afit d.o.o., Miren pri Novi Gorici

  Moderni čevlji The Next. Raznovrstna modna obutev, kot so zimski, poletni, športni čevlji ter modna obutev za prosti čas, ki je primerna tako za mladostnike kot tudi za odrasle. Kolekcija za otroke Ciciban ter kolekcija za mladostnike in odrasle The Next. Družinsko podjetje Afit d.o.o., Miren pri Novi Gorici.

 • Udobna in modna obutev The Next za mlade in odrasle. Afit d.o.o., Miren

  Udobna obutev - naravni materiali. Modna obutev - gležnarji, poletna obutev, športna obutev. Kolekcija The Next - modni čevlji za mlade in odrasle. Podjetje Afit d.o.o. iz Mirna, ki je specializirano za izdelavo otroške obutve, izdeluje tudi obutev za večje otroke oz. mladostnike in odrasle. Za njih so pripravili kolekcijo The Next.