Ležišče iz pene je vrhunsko ležišče

Ležišče iz pene zagotavlja udoben spanec in je priporočljivo ležišče za ljudi, ki si želijo kvalitetno spati. Penasto ležišče nam zagotavlja popolno udobje in je zato vrhunsko ležišče. Pena je material, ki se popolnoma prilagodi telesu, kar nam daje prijeten in izredno lahkoten občutek. Ležišče iz pene nam zaradi svoje mehke zasnove ponuja izredno udobnost. Ker so ležišča iz pene lažja od drugih ležišč, imamo tudi pri obračanju manj težav. Vsekakor so dandanes ležišča iz pene veliko bolj kvalitetna kot so bila nekoč, zaradi bolj kvalitetnih materialov. Poliuretanska pena za ležišča omogoča, da današnja ležišča iz pene omogočajo različno trdoto in gostoto. Kot material je veliko bolj ekološki, saj se lahko reciklira in s tem veliko doprinese k okolju. Pri nas vam je na voljo široka izbira ležišč iz pene, zato si izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Bodisi ste ljubitelji mehkega ali trdega ležišča, bomo pri nas poskrbeli, da boste s svojim ležiščem nadvse zadovoljni. Ležišče iz pene je odporno proti pršicam in drugim bakterijam in je zato zelo priporočljiva izbira za alergike. Zaradi te prednosti so ležišča iz pene tudi izredno primerna kot otroška ležišča. Izberite ležišče iz pene za otroke kot je Bambino otroško ležišče z ortopedskim masažnim jedrom, ter nepremočljivo in antialergijska prevleko. Priporočamo vam, da si pogledate našo bogato ponudbo ležišč za vso vašo družino. Z nakupom ležišč iz pene boste zagotovo zadovoljni, priporočamo pa tudi ležišče z žepkastimi vzmetmi ter lateks ležišče, ki so prav tako zelo udobna. Pokukajte v našo ponudbo na spletni stani in si izberite svoje ležišče iz naše trgovine Zdrava postelja.

Ležišče z žepkastimi vzmetmi

Kaj izbrati: Ležišče iz pene ali ležišče z žepkastimi vzmetmi?

Na trgu je veliko raznolikih ležišč, vsako pa ima svoje določene prednosti. Poznamo ležišča iz pene, lateksa, hidrolateksa in ležišča iz žepkastih vzmeti. Ležišča z žepkastimi vzmetmi so prav tako udobna kot ležišča iz pene. Slednja pa niso nujno mehka ležišča, saj je ležišče iz pene lahko prav tako trdo ležišče. Življenjska doba ležišč iz pene je sicer daljša od življenjske dobe ležišč z žepkastimi vzmetmi, vendar je življenjska doba vsakega ležišča odvisna tudi od pogostosti obračanja. Pokličite na brezplačno številko 080 24 66 in se še danes pozanimajte o naši bogati ponudbi ležišč in povprašajte o njihovih prednostih.

NUDIMO TUDI NADVLOŽKE

Ležišče iz poliuretanske pene

Ležišče z žepkastimi vzmetmi

Ležišče z žepkastimi vzmetmi bo v celoti podprlo vaše telo, po vsej dolžini in širini. Za vse tiste, ki imate probleme s hrbtenico je ležišče iz žepkastih vzmeti najboljša izbira. Konec bolečin in utrujenosti, z ležiščem z žepkastimi vzmetmi boste vaši hrbtenici zagotovili pravilno lego in s tem popolnoma sproščene mišice. Tako bo vaš spanec miren, vaše telo pa spočito. Zagotovite si svoje ležišče z žepkastimi vzmetmi še danes, saj je ležišče z žepkastimi vzmetmi zelo zračno ležišče in popolnoma naravno.