Sedežne garniture z ležiščem v obliki dvoseda so zelo funkcionalne

Sedežne garniture z ležiščem so zelo praktične, saj služijo kot sedalni prostor za druženje ali pa kot dodatno ležišče za občasno uporabo. Posteljno funkcijo lahko vgradimo v elemente celotnega sestava ali pa v zofe, ki predstavljajo samostojni element. Sedežne garniture dvosedi ali trosedi imajo lahko vgrajeno ležišče različnih dimenzij, ki je vzmeteno ali pa je narejeno iz poliuretanske pene. Nekateri modeli imajo možnost vključitve v kotno postavitev, kar pomeni, da si lahko sestavite celotno garnituro z več elementi.

Na zalogi imamo 20 najbolj priljubljenih in udobnih modelov sedežnih garnitur z ležiščem

Iz našega prodajnega programa, smo izbrali več kot 20 modelov različnih garnitur v najbolj priljubljenih postavitvah in barvah usnja ter tkanin. Sedežne garniture na zalogi vam dostavimo v 24 urah. Vabimo vas, da nas obiščete v naših razstavno prodajnih salonih, kjer si lahko ogledate razstavne eksponate in se prepričate o kvaliteti. Končno je lahko udobna sedežna garnitura, ki si jo že dolgo želite vaša v zelo kratkem času.

Sedežne garniture s posteljno funkcijo so dobavljive v usnju ali v tkanini

Za sedežne garniture s posteljno funkcijo imamo na voljo širok izbor tkanin in usnja, ki so primerni za vsak dom. Nudimo dve vrsti usnja: naravno usnje in Protecta usnje. Prednost Protecta usnja predstavlja trajnost in enostavno čiščenje zato ga priporočamo, če imate hišne ljubljenčke. V primeru manjših poškodb ali prask, poškodbe na Protecta usnju lažje odpravimo, popravki so manj vidni zaradi dodatnega sloja barve. Glavna razlika med obema vrstama usnja, ki je uporabljen za sedežne garniture z ležiščem je v tem, da predstavlja linija Natural naravno ustrojeno usnje z več naravnimi značilnostmi, kot so razlike v barvnih odtenkih, linija Protecta pa predstavlja zaščiteno usnje z manj naravnimi značilnostmi oziroma ima enotnejši videz. Izbirate lahko med različnimi vzorci usnja, nudimo jih v več kot 150 različnih barvah. Tudi tekstura usnja je različna, od gladke do bolj hrapave. Nekatere teksture dodatno poudarimo tako, da jim dodamo barvo za doseganje večjega učinka. Učinkov obstaja veliko, cena pa zavisi od končne klasifikacije usnja. Sedežne garniture z ležiščem so zelo prijetne na otip, saj se material prilagaja okolici, kar pomeni, da ohranja stalno temperaturo, ki najbolj odgovarja vaši koži.

Udobna sedežna garnitura

Moderna sedežna garnitura

Sedežne garniture z ležiščem imajo enostaven mehanizem za postavitev postelje

Sedežne garniture s posteljno funkcijo imajo dvo ali trizložni sistem ležišč. Pri dvozložnem sistemu moramo najprej odstraniti sedalne blazine, nato pa odpremo mehanizem tako, da dvignemo sprednjo dvižno letev za sprostitev spodnje noge. Nato moramo dvigniti drugo prečno letev in jo položiti na tla. Pri tem tipu mehanizma, lahko dvignete vzglavnik do višine, ko se zasliši rahel klik. Da vzglavnik sprostite, ga morate rahlo dvigniti. Ležišče se pospravi v obratnem vrstnem redu, dvižno letev se drži v sredini. Pri trizložnem sistemu, je prav tako potrebno najprej odstraniti sedalne blazine, mehanizem se odpre z dvigom sprednje letve do roba. Prva polovica ležišča se odpre z drugo dvižno letvijo, ki jo moramo postaviti na tla. Za dokončanje postavitve se mora dvigniti še tretja letev, ki se postavi na tla. Ležišče se pospravi enako kot pri dvozložnem sistemu. Zadnja stvar, ki jo je potrebno narediti je še namestitev sedalnih blazin. Pred prvo uporabo moramo prerezati varnostni trak, tega najdete na spodnjem delu mehanizma. Prav tako se mora odstraniti polistirenski vložek, ki poskrbi za varnost med transportom. Pri nadaljnji uporabi, mehanizma ne čistite s topili ampak z vlažno krpo. Sedenje na vzglavnem in vznožnem delu ter skakanje po sedežni garnituri lahko privede do poškodb, za katere ne morete uveljavljati garancije. Pri garniturah s posteljno funkcijo je kakovost sedenja malo slabša zaradi pomanjkanja prostora pri izgradnji vzmetenja. Te sedežne naj vam služijo kot pomožno ležišče, saj v zasnovi niso namenjene za vsakodnevno uporabo.

VEČ O MODERNIH SEDEŽNIH GARNITURAH