PVC okna so dolgotrajna in cenovno dostopnejša izbira


Menjava oken za celotno hišo ali stanovanje je precej velika investicija, zato se stranke seveda ozirajo po ugodnejših ponudbah. Pri izbiri so sicer med pomembnejšimi podatki tudi vrsta profila, država izvora in preverjanje kakovosti.

Okna, narejena v Evropi, uživajo veliko večje zaupanje potrošnikov, povezava slovenskih podjetij z dobavitelji iz tujine pa je dobro utečena stalnica. Na trgu je tako velika izbira PVC oken na zalogi in takšnih, ki so hitro dobavljiva. Izdelava plastičnih oken se navreč kljub krizi z dobavo materialov ob nastopu "korona krize" ni ustavila.


Kakovost in sodobne tehnologije

Vrhunska PVC okna nastanejo z ustrezno tehnologijo in vlaganje v strojne naprave. Plastična okna so lahko najvišje kakovosti, z vrhunskimi lastnostmi in imajo zelo širok spekter specifikacij, med katerimi se lahko odločate. Nadstandardni modeli se od osnovnih razlikujejo predvsem po profilih, strukturi okvira in s tem po kakovosti izolacije okna.

PVC okna na hišiVisoka energetska učinkovitost je nujna pri moderni pasivni gradnji, da ne izgubljate stopnje, ki ste jo že dosegli pri gradnji stavbe. Okna so namreč kritična točka, kjer se lomi energetska učinkovitost. Škoda bi bilo, da tukaj storite napako. Zaupajte torej preverjenim izvajalcem z izkušnjami, ki vas ne bodo pustili na cedilu.


Raznolika plastična okna za lep dom

Okna ne le skrbijo za optimalno toplotno in zvočno izolacijo ter reguliranje zračne vlažnosti, ampak so konec koncev tudi izjemno pomemben estetski element, verjetno najpomembnejša izbira zunanjega stavbnega pohištva. Vertikalna okna, strešna okna, panoramska okna, balkonska vrata in ostalo zelo pomembno vpliva na videz hiše. Z bogato izbiro lahko danes plastična okna povsem prilagodite fasadi, prav tako rolete ali žaluzije. Možnosti so skoraj neomejene. So pa okna (velikost in barva okvirjev) tudi zelo pomemben del notranjega pohištva. Gledali jih boste vsak dan, tako da le premišljeno izberite. Okvir PVC oken, ki ga vidite od zunaj, je seveda lahko drugačen okvirju v notranjih prostorih, tako da lahko poljubno izbirate med barvami. Na voljo so tudi različne kljuke za odpiranje, lahko v isti barvi ali pa posebni, če se počutite bolj drzne pri oblikovanju doma.


Več o oknih podjetja Maksi


Izdelava in montaža PVC oken

Izdelava PVC oken danes stremi k naročilom po meri, kjer pri ponudniku dobite vse od svetovanja, izmere in ponudbe do izdelave in montaže. Obstajajo seveda tudi klasični modeli, ampak PVC oken običajno ne držijo na zalogi. Okna se izdelajo posebej za stranko, po njenih željah in navodilih. Igrate se lahko z različnimi zasteklitvami, križi, nagibi, mikroventilacijo in protivlomnostjo oken. Ponudniki PVC oken imajo skoraj vedno v ponudbi tudi PVC vrata, tako da se najbolj splača vse naročili pri enem podjetju. Izdelava PVC oken lahko traja nekaj tednov do nekaj mesecev, zato se o tem vedno pozanimajte, sploh če se vam zelo mudi.

Montaža PVC oken vključuje kar nekaj procesov. Prepričajte se, kako bodo delavci poskrbeli za zaščito območja in odvoz smeti. Najbolje je, če opravijo tudi fino čiščenje in so nasploh previdni pri delu, da za njimi nimate še več dela. Montaža oken sicer ni dolgotrajen proces. Zamenjava starih oken traja dlje kot vgradnja PVC oken pri novogradnji, a v nobenem primeru to ne bi smelo trajati več kot nekaj dni.


Montaža oken

Prednosti PVC oken podjetja Maksi okna in vrata

Maksi okna in vrata so elegantnega videza, zanesljive varnosti in vrhunske izolacije. Njihova ekipa je profesionalna, ažurna in skrbna. So zelo korektni in po pričevanju strank delo zelo dobro opravijo ter za seboj pospravijo ter odpeljejo vse smeti. Sedež imajo v Ivančni Gorici, delajo pa po vsej Sloveniji. Njihova oprema je najsodobnejša, hkrati pa ostajajo konkurenčni. Za več informacij in povpraševanje se lahko obrnete kar na njihovo spletno stran.