Pestra ponudba notranjih vrat po meri in sodobnih vhodnih vrat

Vrata predstavljajo pomemben element prostora, ki ga dodatno oblikujejo in dopolnjujejo. V podjetju M SORA izdelujemo notranja vrata, s katerimi lahko zadostimo tudi željam še tako zahtevnih kupcev. Ker notranja vrata izdelujemo po meri, lahko natančno upoštevamo prav vse želje kupcev. Tako se z lahkoto prilagodimo v dimenzijah vrat, materialu, vzorcu, pa tudi v sami obliki vrat. Od modernih notranjih vratih po meri, pa se pri nas ukvarjamo tudi z izdelavo vhodnih vrat, ki se lahko pohvalijo z napredno tehnologijo in izjemno obstojnostjo.

VEČ O LESENIH VHODNIH VRATIH

Sodobna notranja vrata po meri

Z notranjimi vrati po meri lahko zadostimo željam še tako zahtevnih kupcev

Notranja vrata po meri, ki jih izdelujemo v podjetju M SORA, imajo masivni podboj in kompaktna vratna krila z masivnimi nalimki. Izdelujemo furnirana, lesena, pa tudi steklena notranja vrata. Vsa okovja notranjih vrat vsebujejo 3D nastavitev, ki so lahko vidna ali skrita z magnetno ključavnico.

Seveda pa se je pred samim naročilom notranjih vrat po meri potrebno vprašati, kakšna vrata si pravzaprav želimo. Seveda lahko tudi notranja vrata po meri naročimo v različnih cenovnih razredih, zato je potrebno pretehtati, koliko smo za notranja vrata pripravljeni odšteti. Pri tem pa je pomembno poudariti, da so notranja vrata izdelek, ki nam bo dom krasil vrsto let, ob tem pa bomo vrata uporabljali skoraj vsak dan, zato mora biti izdelek izdelan iz kompaktnih in trpežnih materialov, ki bodo vratom zagotavljala dolgo življenjsko dobo.

V podjetju M SORA bomo poskrbeli za majhne podrobnosti, ki odsevajo vaš stil in način življenja in so bistvene, da bo vaš bivalni prostor postal dom. Z nasveti izkušenih strokovnjakov v podjetju strankam pomagamo do popolnosti. Tako jim pomagamo pri izbiri materiala za izdelavo vrat, svetujemo pa tudi pri drugih podrobnostih, ki naredijo notranja vrata še toliko bolj posebna.

Stranke navdušujemo tudi z notranjimi vrati s skritimi podboji, ki so na trgu vse popularnejša

Dan danes so izjemno popularna notranja vrata s skritimi podboji, ki trenutno predstavljajo novost v lesno predelovalni industriji, zato se v M SORI posvečamo tudi izdelavi lesenih notranjih vrat poravnanih z zidom, kar pomeni da aluminjasti nevidni podboj vgradimo v zidno odprtino, namenjeno za vgradnjo vrat in na to izdelamo močno unikatno izdelano vratno krilo s skritimi tečaji in magnetno ključavnico.

Moderna notranja vrata

Ob pestri ponudbi modernih notranjih vrat pa ne zaostajamo niti s ponudbo sodobnih vhodnih vrat

Ob pestri ponudbi modernih notranjih vrat pa v M SORI izdelujemo tudi kakovostna in trpežna vhodna vrata. Sodobna vhodna vrata skupaj z aplikacijami in sodobno opremo nudijo popoln vhod v vaš dom. So varna in dobro izolativna ter tako poskrbijo, da se boste v vašem domu počutili nadvse varno. Vhodna vrata so tudi energetsko varčna, kar bo pripomoglo k vzdrževanju želene temperature v vašem domu. Dizajn vhodnih vrat je lahko prav tak, kot si ga stranka zamisli, saj lahko tudi vhodna vrata izdelamo po meri. V večini so sodobna vhodna vrata izdelana iz hrastovega lesa, ki omogoča precizen in unikaten način izdelave.

Vabimo vas, da si ogledate našo spletni stran, kjer si moderna notranja vrata in sodobna zunanja vrata lahko tudi ogledate in se prepričate o cenah vrat po meri. V primeru dodatnih vprašanj smo dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem pomagali odgovoriti na vsa vprašanja, ki se vam pred nakupom vrat še zastavljajo in vam tako pomagali do pravilne izbire notranjih ali zunanjih vrat. Dobrodošli pa ste tudi v enem izmed naših salonov, kjer si lahko naše izdelke ogledate v živo in se s strokovnjaki pogovorite o izvedbi notranjih vrat po meri ter se tako enostavneje odločite.

OGLEJTE SI CELOTNO PONUDBO NOTRANJIH VRAT