Steklene ter kovinske balkonske in stopniščne ograje Komar

Ograje Komar so moderen, kakovosten izdelek, ki ga za vaš dom z veseljem projektiramo in naredimo v našem podjetju Kovinopasarstvo Komar. Na voljo so vam stopnišče in balkonske inox ali kovinske ograje, ograja pa je lahko tudi kombinirana, kot je npr. steklena ograja v kombinaciji z lesom. Izdelava ograj in izdelava stopnišč je storitev, ki jo za vas z veseljem opravimo v našem podjetju.

IZDELAVA BALKONSKIH IN STOPNIŠČNIH OGRAJ

Balkonska inox ograjaInox ograje Komar - izdelava kovinskih nerjavečih ograj, kombinirane stopniščne in balkonske ograje

Ograje Kovinopasarstva Komar so izdelane iz zelo kvalitetnih materialov, na katere vremenski pojavi nimajo vpliva, tako da bodo vaše kombinirane, stopniščne ali balkonske kovinske ograje oz. inox ograje ostale vedno enake skozi vsa leta. Naše stopniščne in balkonske ograje vam z moderno zasnovo tako pomagajo prihraniti denar, saj inox ne rjavi in ga ni potrebno obnavljati ali dodatno vzdrževati. Ograje Komar(kombinirana lesena ali steklena ograja in inox ograja) zaradi sodobnega dizajna popestrijo videz vašega doma, mu dajo moderen videz in ga polepšajo. Ponosni smo na reference, ki smo jih ustvarili, pohvalimo pa se lahko z vrhunsko kvaliteto naših inox proizvodov.

Notranja stopniščna ograja

Balkonske in stopniščne inox ograje po meri- Komar

Izdelava balkonske ali stopniščne ograje za vaš dom je prilagojena vašim željah, z bogatimi izkušnjami pa vam bomo pomagali najti popolno rešitev. Izdelava inox stopniščne ali balkonske ograje vam ponuja različne možnosti - izberete lahko brušene ali peskane inox cevi, ki so lahko okrogle ali kvadratne oblike. Izdelava ograj je prilagojena dimenzijam vašega doma in skrbno načrtovana, tako da si morate samo izbrati kombinacijo, ki jo želite. Nerjaveče kovinske ograje oz. inox ograje lahko po želji kombiniramo tudi z drugimi materiali, kot sta les in steklo - zanimiva in moderna je npr. steklena ograja.

Izdelava ograj - vrhunske, estetske in ugodne stopniščne ter balkonske ograje Komar

Izdelava ograj, kot so balkonske ali stopniščne kovinske ograje, ter kombinirane ograje, kot je na primer steklena ograja v kombinaciji z lesom, je primarna dejavnost našega podjetja, vrhunska usposobljenost pa vam zagotavlja vrhunske rezultate. Izdelava stopniščne ali balkonske ograje in njeno načrtovanje zahteva uporabo najnovejše računalniške tehnologije. Izdelava ograje zahteva strokovno svetovanje in projektiranje, ki je za naše naročnike brezplačno. Balkonske in stopniščne ograje Komar so zato prava, enostavna in estetska rešitev za vas in vaš žep.

Kovinopasarstvo Komar | Steklena ograja, balkonske ograje, inox stopniščne ograje, kovinske ograje Komar - povezave do naše spletne strani: