Vrtni ležalniki iz naravnega ali umetnega ratana, ležalniki iz aluminija, leseni ležalniki, ležalniki iz plastike in tekstila | Vrtna garnitura iz ratana in vrtni žari

Vrtni ležalniki so nepogrešljiva oprema vrta: bodisi vrtni ležalniki iz umetnega ali naravnega ratana, iz aluminija, plastike in tekstila ali leseni ležalniki. Vrtna garnitura iz umetnega ratana z ležalniki bo popestrila vaš vrt ali teraso. V naši ponudbi boste našli pestro izbiro ležalnikov za vse okuse, za popolno opremo pa so na voljo tudi senčniki in vrtni žari.

 

Vrtni ležalniki – ratan, plastični ali leseni ležalniki – so obvezna oprema za udobno poležavanje na zraku

Za tiste, ki uživajo v naravi in se radi nastavljajo sončnim žarkom ter sproščajo na vrtu, so vrtni ležalniki iz naravnega ali umetnega ratana, lesa ali kovine nujna oprema. Vrtni ležalniki lahko zapolnijo različne kotičke odprtih prostorov. Lahko jih postavimo ob bazen, z njimi lahko poživimo balkon ali teraso, ležalniki pa so uporabni tudi v domačih savnah.

 

Vrtni ležalniki iz umetnega ratana – vrtni ležalniki

Vrtni ležalniki se med seboj razlikujejo po obliki, materialih, iz katerih so narejeni, in njihovi funkcionalnosti.  Najbolj pogosti so leseni in pleteni vrtni ležalniki iz ratana. V ponudbi podjetja GO - GO so:

 

Leseni ležaniki so narejeni iz dveh vrst lesa – iz tikovine in lesa balau, pleteni vrtni ležalniki pa so narejeni iz ratana. Ratan je lahko naraven ali umeten. Ležalniki iz umetnega ratana so vse bolj priljubljeni zaradi svoje privlačne oblike in enostavnega vzdrževanja, saj so odporni na vremenske vplive. Ležalniki iz umetnega ratana so zato zelo uporabni v hotelih in bazenskih kompleksih, kjer je velika uporaba. Oblikovalci pri pletenju uporabljajo različne barve in različne vzorce. Vrtni ležalniki iz ratana so priljubljeni, saj so cenovno ugodni in estetsko izdelani.

 

Vrtna garnitura iz ratana: mize, stoli, ležalniki in vrtni žari

Vrtna garnitura iz ratana lahko lepo dopolni izgled vašega vrta. Poleg ležalnikov si lahko omislite tudi mize in stole iz ratana, za zaščito pred soncem ali dežjem pa postavite vrtni senčnik. Za piko na i pa si lahko omislite vrtni žar. Vrtni žari so lahko zidani ali premični. Premični žari za vrt so bolj uporabni, saj jih lahko v primeru dežja enostavno postavite pod streho. Nekateri vrtni žari imajo tudi razne dodatke, kot so kolesca za lažje premikanje, lesene poličke za odlaganje pribora, krožnikov, itd.

 

Skratka, če radi uživate v lepem vremenu, soncu in piknikih, so vrtni ležalniki, vrtna garnitura iz ratana in vrtni žari kot nalašč za vas.

 

Go – Go | Vrtni ležalniki iz umetnega ratana, leseni ležalniki, vrtni žari, žari za vrt, vrtna garnitura iz ratana, ležalnik – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID