Pošlji povpraševanje

Kamini na bioetanol sedaj na voljo tudi po naročilu!

Kamini na tisoč in en način so že nekaj časa izredno popularni tako v različnih restavracijah in poslovnih prostorih, kot tudi seveda doma. Tam še posebej pridejo do izraza, saj dajejo občutek toplote in domačnosti, kot ga ne more pričarati nobena druga stvar. Ogenj namreč človeka že od nekdaj spremlja in z njim imamo nekakšno posebno povezavo, saj se ob pogledu nanj sprostimo in umirimo.

Eko kamini – kamini na bioetanol so še posebej zaželjena možnost v modernih domovih, saj nudijo prijeten pogled na pravi ogenj, obenem pa so enostavnejši za čiščenje, ne oddajajo vonjav in dima ter jih z lahkoto montirate tudi sami. Na voljo so različne oblike, kot so talni, stenski in kotni kamini.

Eko kamini na bioetanol

Eko kamini prilagojeni Vašim željam

Eko kamini so zaradi že omenjenih prednosti vedno bolj popularni. Seveda pa imajo še mnoge druge prednosti, kot so moderen izgled in ugodnejša cena od klasičnih kaminov. Čeprav je na naši spletni strani na voljo veliko število talnih kaminov, stenskih in kotnih kaminov v različnih oblikah, velikostih in barvah, pa je možno, da nobeden izmed njih ne ustreza Vašim potrebam.

V tem primeru ne skrbite – po novem imamo pri podjetju Ekokamini na voljo tudi izdelavo kamina po naročilu. Tako se lahko z nami posvetujete o svojih željah in potrebah, skupaj pa bomo zasnovali pravi eko kamin, ki bo Vam Vaši družini še dolgo lepšal in grel mrzle zime.

Talni kamini, stenski, kotni in drugi

Kamini na bioetanol – potek izdelave Vašega kamina po meri

Kamini na bioetanol po meri se izdelajo v 4 korakih, pri katerih Vas spremljajo naši strokovnjaki. Ti bodo poskrbeli za rezultat, s katerim boste več kot zadovoljni. Najprej nas kontaktirate preko mail-a, ali telefona, kjer natančno izrazite vse svoje želje in potrebe. Najbolje je, da pripravite kar skico, saj bomo tako najbolje videli vse želje.

Naša ekipa strokovnjakov Vam je na vsakem koraku seveda na voljo za svetovanje. Nato izdelamo načrt sestave kamina in skico. Načrt nato pregledate in glede na povratne informacije ga dopolnimo. Ko pa ste z njim zadovoljni, gre kamin v izdelavo.

Vsi kamini so izdelani v Sloveniji in se ponašajo z visoko kakovostjo, zato zagotovo ne boste razočarani. Montaža eko kamina je zelo enostavna in hitra, zato vam glede tega ni potrebno skrbeti. Naj bo Vaš dom še toplejši in prijetnejši z Vašim novim kaminom po meri!

Kamini na bioetanol za vsak dom