Pošlji povpraševanje

Kamini, ki so vredni zavidanja – stenski EKO kamini

Kamini v različnih izvedbah so danes zelo priljubljeni. Zelo pogosto so prva izbira strank stenski EKO kamini na bioetanol, saj je njihova vgradnja enostavna, hitra in ne zahteva večjih gradbenih posegov. Stenski kamin je lahko videti kot slika, saj je mogoče njegove robove popolnoma poravnati s steno. Vzdušje, ki ga ustvarijo stenski EKO kamini, se ne more primerjati z nobenim drugim. 

Okrasni stenski kamini ne potrebujejo nobenega posebnega vzdrževanja, prav tako njihovo gorenje ne ustvarja dima. Ste žalostni ker vam ne bo treba odnašati pepela in prinašati drv? Verjamemo, da ne, saj pri kaminih na bioetanol to res ni potrebno. Edino delo, ki ga boste imeli je, da boste od časa do časa pobrisali prah in dolili bioetanol. 

Moderni kamini na naj bodo to stenski EKO kamini, talni, mini, kotni, vam bodo nudili prijetno toploto v prehodnih obdobjih in bodo ob zmernem mrazu tudi zadostovali za ogrevanje. V najbolj mrzlih zimskih mesecih pa boste z njimi dogrevali prostore in uživali ob prijetnem vzdušju, ki ga ustvarjajo. 

V ponudbi podjetja Euris si oglejte različne izvedbe modernih kaminov na bioetanol in premislite kateri bi se najbolje obnesel pri vas. Cene so izjemno konkurenčne, možna pa je tudi izdelava po naročilu.