Pošlji povpraševanje

Laserski razrez lesa in drugih materialov – darila, primerna za vsakogar

Laserski razrez je posebna tehnika, ki pripomore h kvalitetnejšim končnim izdelkom, saj nam omogoča neverjetno preciznost in natančnost pri delu. Nekaj, kar se nam je še nekaj let nazaj zdelo nemogoče, nam je omogočila vrhunska laserska tehnologija. Laserski razrez se velikokrat uporablja v različnih proizvodnjah, tudi na področju ključavničarskih storitev, ker pa nam omogoča obdelavo različnih materialov, vključno s kovinami, lesom in pleksi steklom, pa ga danes pridno izkoriščamo tudi pri izdelavi dekorativnih izdelkov oziroma unikatnih daril. Z uporabo tehnike, kot je laserski razrez lesa, je mogoče ustvariti neverjetno kreativne izdelke po naročilu stranke, katerim lahko s pomočjo graviranja dodamo še posebno sporočilo. Pri laserskem razrezu oziroma pri obdelavi izdelkov nas ne omejuje popolnoma nič – meja sta le vaša kreativnost in domišljija. Laserski razrez lesa, pleksija in drugih materialov zagotavlja natančno in svobodno oblikovanje izdelkov iz različnih mehkih materialov, medtem ko z laserskim graviranjem na razne površine elegantno prenesemo še tako kompleksne podobe. Rezultat je vrhunski izdelek, narejen povsem po meri naročnika!

Laserski izrez lesa in pleksija

Brezkompromisna natančnost in kreativni, unikatni izdelki

Dandanes velikokrat obupujemo nad ponudbo daril na trgu, ki se nam zdijo neuporabna in brez dodane vrednosti. Tisti malce bolj ustvarjalni se sami lotijo izdelave darila, vsi ostalo pa imajo možnost, da s pomočjo laserskega razreza lesa in graviranja ljubljeni osebi ali poslovnemu partnerju podarijo povsem unikatni izdelek. Z laserskim razrezom in graviranjem pogosto obdelujemo občutljive materiale in manjše izdelke, zato je natančnost pri tem zares ključnega pomena. Morda vas bo presenetil podatek, da že desetinke milimetra razlike pri laserskem razrezu v primerjavi z načrtom predstavljajo kompromis, ki si ga ne moremo privoščiti, saj se odstopanje na končanem izdelku še kako pozna. Pri uporabi laserja so zato potrebne izkušene in mirne roke, samemu opravilu pa se je potrebno posvetiti v celoti in s popolno natančnostjo. Zmožnost preciznega laserskega razreza lesa (lesenih izdelkov) in pleksija ter natančnega graviranja je zagotovo zasluga napredka v sodobni tehnologiji, vsekakor pa tudi izkušenj, znanja in spretnosti tistega, ki te naprave upravlja.

Vam je zmanjkalo idej za darilo?

Laserski razrez lesenih izdelkovLaserski razrez nam omogoča brezkompromisno natančnost in popolno prilagodljivost glede izbranih materialov, kar pomeni, da lahko zadostimo čisto vsem željam in potrebam zahtevnih naročnikov. Kadar imamo odlično idejo za darilo, a ne vemo, kako bi jo izpeljali, nas iz zagate reši laserski razrez, s katerim oblikujemo končne izdelke po meri posameznika. V kolikor želimo posebna promocijska ali jubilejna darila opremiti še z osebnim sporočilom, se lahko odločimo še za gravuro, ki ne bo le polepšala videza izbranega izdelka, temveč mu bo prinesla tudi dodano vrednost. Z malce domišljije je mogoče z uporabo laserskega razreza lesa ustvariti nakit, dekoracije za dom, lesene voščilnice, broške, vabila in zahvale, dekorativne tablice, priponke, unikatne sestavljanke in še in še.

Komu zaupati laserski izrez?

Z uporabo sodobne tehnologije ter z izkušenim in spretnim kadrom je mogoče zagotoviti in prilagodljivo delo ter čudovite rezultate, česar se zavedamo tudi v podjetju Drowa, v katerem izdelujemo visoko estetske in izjemno natančno izdelane stvaritve, prilagojene individualnim željam in okusu naročnika. Pri oblikovanju različnih izdelkov, kot pri usklajevanju želja in potreb naročnikov smo v celoti prilagodljivi, kar daje piko na i vsem prednostim, ki jih prinaša sodobna tehnologija na področju laserskega razreza lesa in graviranja. Storitve, ki vam jih nudimo, so na voljo po ugodni ceni, prav tako pa vam zagotavljamo zadovoljstvo z novo ustvarjenim izdelkom. Letos se namesto neuporabnega darila ali darila brez osebne note raje odločite za laserski razrez.