Stikalo TEM Čatež

Stikalo TEM Čatež – čiste linije in kakovostni materiali

Stikalo TEM Čatež je kvalitetno izdelano, estetsko dovršeno in moderno oblikovano stikalo, ki se s svojim čudovitim dizajnom popolnoma zlije z vsakim prostorom. Z več kot 40-letnimi izkušnjami in sledenjem sodobnim trendom na področju proizvodnje elektromateriala, je podjetje postalo eno vodilnih proizvajalcev stikal in vtičnic v Sloveniji.

Upamo si trditi, da skoraj ni stanovanja, hotela, športnega, poslovnega ali drugega javnega objekta, v katerem ne bi našli vsaj eno stikalo TEM Čatež in njihove druge kvalitetne produkte. Neskončne reference dokazujejo, da so na pravi poti s svojo politiko kakovosti in poslanstvom ustvarjati estetsko dovršene izdelke najvišje kvalitete za izboljšanje bivanjskega razpoloženja.

Stikalo TEM Čatež

Modularno stikalo – varno, zanesljivo in estetsko

Modularno stikalo je sodobna nadgradnja klasičnih predhodnikov, ki prinaša določene prednosti. Ne glede kakšne oblike je električna doza, je samostojna ali jih je več v nizu, modularno stikalo je univerzalna rešitev za vse. V podjetju so ustvarili dovršeno skupino z imenom Modul, v kateri so oblikovne linije Pure, Line in Soft. Vsako od njih odlikujejo specifične lastnosti, oblike in barve, tako da se z lahkoto vklopijo v vse kotičke vašega doma ali poslovnega prostora.

Za linijo Pure so značilni naravni materiali, kot so steklo, kovina, les in čiste linije, kar jim daje dovršen in žlahten videz. Tudi izbor barv je nekaj posebnega, od naravnega lesnega vzorca javorja, oreha, bambusa, wenge, pa vse do kovinskih barv kovanega jekla, satiniranega srebra ali niklja in zarjavelega železa. Seveda pa je na voljo tudi prefinjen stekleni okvir bele ali črne barve. Linija Pure je nekaj posebnega, a vendar ne deluje moteče, temveč ravno obratno, prostoru dodaja eleganco in sodoben videz.

Skupina Line so produkti, ki jih odlikujejo čiste linije, zelo tanki profili in mehak dotik, ki ga omogoča sistem Soft Touch. Zunanji videz je v mat ali sijaj izvedbi, v barvah od bele do črne, antracita, titana, kamna, srebrne, zlate, modre, pri čemer so lahko okvirji in tipke v različnih barvah.

Linija Soft s posebnim nanosom barv ponuja nadgradnjo produktov. Dodatno mehkobo prinašajo zaobljene oblike in nežni prehodi linij. Tudi v tej skupini najdete različne kombinacije mat ali sijaj barv od klasične bele ali črne, pa do barv lesa ali kovine.

Modularno stikalo

Stikalo za luč – nepogrešljivo v vsakem prostoru

Stikalo za luč je osnovni element za upravljanje električnega kroga, s katerim vklapljamo in izklapljamo svetila in druge porabnike električne energije. Prvega je izumil Thomas Edison, ki je bil tudi eden glavnih izumiteljev žarnice. Edison je v pripravah na praznovanje novega leta 1880 izdelal številne elektronske komponente za svetlobne zaslone. Med temi komponentami so bila tudi stikala.

Kmalu po tem, ko je Edison razvil svojega, je britanski inženir John Henry Holmes izumil stikalo za hitro preklapljanje. Z njim je odpravil nabiranje ostankov, ki jih povzroča električni oblok in zagotovil večjo vzdržljivost. Pospešilo je tudi preklapljanje, saj je skrajšalo čas, ki ga potrebujeta dva električna kontakta, da se srečata v tokokrogu. Čeprav se je koncept od začetka 20. stoletja zelo malo spremenil, se je razvil način njihovega upravljanja. Z računalniško tehnologijo in elektronskimi napravami, ki so zdaj na voljo, jih lahko na primer aktiviramo na daljavo s pomočjo zaznavanja okolice, prek signalov itd.

Proizvajalci oblikujejo nove produkte na podlagi specifikacij, kot so razpoložljivi prostor, okolje, zahtevana dostopnost in seveda sledenje modernim trendom. Za oblikovanje takega produkta, ki najbolje ustreza vašim potrebam, lahko proizvajalec prilagodi podrobnosti, kot so notranja razporeditev, načini krmiljenja, ohišja in mere.

Modularno stikalo za luč

Stikalo TEM Čatež je sinonim za kakovost in uporabnost

Stikalo TEM Čatež je eden najbolj prodajanih produktov v naši spletni trgovini EVJ center. Produkte odlikujejo kakovostni materiali, sodobne linije in barve, enostavnost vgradnje ter vsestranska uporabnost v zasebnih ali poslovnih prostorih.

TEM Ekonomik je linija, ki jo odlikuje ugodna cena in klasična oblika, ki se nevpadljivo zlije z vsako steno. Produkti so na voljo v beli barvi, izvedbe pa so v treh oblikah, navadno, menjalno ali križno stikalo za luč.

TEM Modul je prestižnejša oblika in nadgradnja standardnih produktov. V tej liniji izdelkov se nahajajo različne komponente, kot so enopolna, menjalna, križna, žaluzijska in zatemnilna, ki tvorijo modularno stikalo.

Stikalo TEM Čatež zatemnilno