SREBRNA ŽLICA - Nova ekskluzivna prodajalna z vrhunsko posodo in porcelanom v Celju

SREBRNA ŽLICA d.o.o.

Nova ekskluzivna prodajalna z vrhunsko posodo
in porcelanom Srebrna žlica d.o.o. v Celju

V prodajalni Srebrna žlica boste našli
le najuglednejše blagovne znamke

Celje, 10. januar, 2012 - Odslej v Celju ni več vprašanje, kam po posodo, porcelan, izbran pribor in darila. Vrata je namreč odprla nova prodajalna Srebrna žlica, ki se ponaša z ekskluzivno ponudbo posode, porcelana, gospodinjskih pripomočkov ter darilnim programom najuglednejših blagovnih znamk Fissler, Fürstenberg, Robbe & Berking, Kitchen Aid in Rogaška. Znamke, kot so Ruffoni, Agraria, Magimix in Brabantia - Get together pa se s Srebrno žlico v Sloveniji pojavljajo prvič. Celjska prodajalna Srebrna žlica, ki se nahaja v Tehnološkem parku Celje na Kidričevi cesti, bo prihodnje leto dobila sestrsko trgovino v Ljubljani.


Srebrna žlica

»Prodajalna Srebrna žlica je namenjena vsem, ki radi kuhajo doma in z veseljem sedejo za lepo pripravljeno mizo. Prepričana sem, da bo v vaših domovih po obisku naše prodajalne še prijetnejše. V bogati ponudbi Srebrne žlice bi želela izpostaviti blagovno znamko Fissler, ki jo kot distributerji zastopamo na slovenskem trgu že dobro desetletje. V naši prodajalni je prvič v Sloveniji predstavljena res celotna paleta njihovih izdelkov, od posode - tudi litoželezne, pribora, nožev ter drugih pripomočkov. V poplavi najrazličnejše ponudbe želimo izstopati s svojo celovitostjo in izvirnostjo, zato smo še toliko bolj ponosni, da so v Srebrni žlici nekatere znamke predstavljene na slovenskem trgu prvič. Eden naših glavnih adutov je tudi strokovno osebje in prepričani smo, da se bodo kupci k nam radi vračali,« je prepričana Valentina Rajh Špan, lastnica prodajalne Srebrna žlica, sicer tudi lastnica in direktorica podjetja Rubico trade, d.o.o., ki v Sloveniji že 17 let zastopa uveljavljene blagovne znamke, kot sta Fissler in Campingaz.

Srebrna žlica trgovina

Zajemite življenje s Srebrno žlico

Ekskluzivna ponudba Srebrne žlice resnično vabi, da zajamete življenje in se veselite opremljanja vaše kuhinje in jedilnice ali obdarovanja vaših bližnjih in prijateljev. Bogata ponudba zajema posodo, porcelan, pribor, gospodinjske pripomočke ter darilno ponudbo najuglednejših blagovnih znamk v teh segmentih. Poleg blagovne znamke Fissler, ki je v Sloveniji prisotna že vrsto let, boste v trgovini Srebrna žlica d.o.o. našli paleto blagovnih znamk, ki so prvič predstavljene pri nas. Še posebej velja omeniti nemški porcelan Fürstenberg z več kot 260-letno tradicijo, ki navdušuje z izjemno kvaliteto ter prefinjenimi oblikovalskimi kosi klasičnih kot tudi sodobnih oblik. V Srebrni žlici se na slovenskem trgu prvič predstavljata tudi italijanski proizvajalec bakrene posode Ruffoni in ameriški proizvajalec dišav za dom Agraria. V Srebrni žlici boste našli tudi odlične sokovnike in multipraktike francoskega podjetja Magimix, ki ima v svojem programu tudi edinstven »transparentni« toaster.


srebrna žlica porcelan

»Z delom svoje ponudbe za gospodinjstvo Get together se v trgovini Srebrna žlica d.o.o. prvič pri nas predstavlja nizozemski proizvajalec Brabantia, ki bo s svojim konceptom ponudbe »vse za na mizo« zagotovo osvojil številne slovenske kupce,« še dodaja Valentina Rajh Špan, ki je prepričana, da bodo s pestro ponudbo zadovoljili tudi najzahtevnejše kupce, ki za svoj dom izbirajo le najboljše.

Srebrna žlica d.o.o. pribor

Seveda Srebrna žlica ne bi bila prava srebrna žlica brez nekaterih »kultnih« izdelkov, kot so mešalniki Kitchen Aid, srebrni pribor Robbe & Berking ali kozarci Riedel in Rogaška. Pred prazniki so ponudbo Srebrne žlice dopolnili z božično kolekcijo porcelana Villeroy & Boch, ki jo bo kmalu nadomestila velikonočna.

Srebrna žlica d.o.o kuhinjski aparati

Prodajalna Srebrna žlica je namenjena tako mlajšim, ki si prvič opremljajo svojo kuhinjo, kot tudi tistim, ki imajo na svojih policah že marsikaj in iščejo zase kaj posebnega. Zagotovo pa bo obisk Srebrne žlice olajšal izbiro tistim, ki iščejo darila za najrazličnejše priložnosti, še posebej za mladoporočence. Prodajalna Srebrna žlica je odprta vse delovne dni, od 9. do 19. ure, ob sobotah pa od 9. do 13. ure.


SREBRNA ŽLICA - Zajemite življenje.