Poroka je poseben dan

Poroka -
unikaten in neponovljiv dan vašega življenja

Poroka je poseben mejnik v človekovem življenju, zato je pomembno, da je poroka pripravljena tako, da ostane poroka mladoporočencem in svatom v trajno lepem spominu.

Poroka je zelo poseben dan

Celotna poroka naj ima neko nit, ki povezuje vse poročne dekoracije. Poroka tako dobi rdečo nit ali vsebino z določeno barvo, z določeno cvetico ali idejo za poročno darilo.

Poroka v različnih stilih

Poroka je lahko v stilu sivke, lahko je poroka s poanto bele ali rožnate orhideje ali pa poroka v barvi sončnice. Poroka v rdeče beli barvi je lahko poroka rdečih vrtnic, poroka rdečih srčkov ali poroka pikapolonic. Če je motiv morska poroka, bomo za poročna darila poklonili školjke bisernice, morske zvezde, lepe modre kamne, ki jih bomo dali v lepe škatlice iz kartona. Za taka poročna darila za svate lahko izberemo mošnjiček sivke, lahko je poročno darilo za svate dišeči vijoličen sivkin kamen.

Poroka mora biti barvno usklajena

Poroka mora biti v barvi in cvetju usklajena tudi z letnim časom, saj bodo le tako poročne dekoracije ostale v najlepšem spominu svatom. Nenaravne barve poročne dekoracije v določenem letnem času (rjava zgodaj spomladi ali sveže zelena pozno jeseni) dajo vsiljen občutek in poroka nam ne bo stekla tako, kot si želimo. Poroka mora dati občutek popolne harmonije, saj je to pravzaprav namen in končni cilj.

Vse za poroko vam nudimo v Pro-Maku - obiščite nas!