Veselo vzdušje pred prenovljenim razstavno-prodajnim salonom Gorenje Limbuš - Pomagali družini s Ptujskega

Maribor, 22. September 2011 - V Gorenjevem prenovljenem razstavno-prodajnem salonu v Limbušu pri Mariboru so pred dnevi organizirali družabno srečanje s podelitvijo nagrad za vse nagrajence velike Gorenjeve nagradne igre, ki je potekala skozi vse poletje. Ob tej priložnosti pa so v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) ponudili tudi roko pomoči družini s Ptujskega v stiski. Podarili so ji popolnoma opremljeno kuhinjo Gorenje in jim tako polepšali jesen.

Razveselili pa so tudi mnoge udeležence Gorenjeve velike nagradne igre. V super nagradnem žrebanju so izžrebali privlačne nagrade: legendarni retro hladilnik, pralni stroj, LED TV in še 65 praktičnihpripomočkov za dom in gospodinjstvo.

Nagrade je podelila direktorica Gorenje Slovenija Marina Borkovič, zbrane pa je nagovorila tudi Petra Majdič, ki kljub končani aktivni športni karieri še zmeraj čuti z Gorenjem, svojim dolgoletnim sponzorjem, in se z veseljem udeležuje Gorenjevih dogodkov. V nadaljevanju programa je zablestel glasbeni gost Boštjan Bračič, ki je dodobra ogrel štajerska srca.

V Gorenju pa so ob tej priložnosti ogreli srca družine v stiski s Ptujskega. V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS), s katero tudi sicer redno sodelujejo, so pomagali eni od socialno šibkih družin, ki jih je dandanes tudi na Slovenskem vse več. Jesenski dnevi bodo tako lepši za družino Vinko s Ptuja, ki je na včerajšnji prireditvi prejela darilni don za popolnoma opremljeno kuhinjo Gorenje. Družina s petimi otroki, in šestim na poti, je bila darila neizmerno vesela, še posebej zato, ker pravkar gradijo svoj novi dom, otroci pa so bili še posebej veseli srečanja z našo šampionko Petro Majdič.

V treh nadstropjih popolnoma prenovljenega Gorenjevega razstavno-prodajnega salona z več kot 1000 m2 prodajnih površin si je mogoče ogledati 28 kuhinj Gorenje in Marles z gospodinjskimi aparati Gorenje ter kopalnice, spalnice, dnevne in otroške sobe ter predsobe Gorenje. Za boljšo predstavo o možnostih razporeditve in možnih kombinacijah je na ogled tudi 60 m2 veliko opremljeno stanovanje.

Poleg bogate izbire pohištva je v salonu na ogled postavljenih več kot 200 modelov velikih gospodinjskih aparatov Gorenje, mali gospodinjski aparati, posoda, zabavna elektronika, kupcem pa na voljo pa so tudi nova profesionalna čistila Gorenje Original Care. Za hiter in ugoden nakup so poskrbeli še z Gorenje Outlet oddelkom. Da bo res vse na enem mestu, pa je v prostorih Razstavno-prodajnega salona Gorenje Limbuš tudi enota Gorenja Servis, ki hitro in učinkovito poskrbi za popravila gospodinjskih vaših aparatov.

Vabljeni v prenovljen razstavno-prodajni salon Gorenje Limbuš, na Limbuški cesti 2, kjer v treh nadstropjih najdete vse za dom.