Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani (SEO) , brez SEO ni prodaje

Optimizacija spletnih strani je dandanes že nujna, če želite biti vidni na spletnih iskalnikih in si tako zagvotoviti potencialno več kupcev svoje storitve ali izdelkov. Trgovanje se v zadnjem desetletju čedalje bolj seli na splet, zato je prisotnost in kvaliteta predstavitve podjetja na svetovnem medmrežju izrednega pomena.

Optimizacija spletne strani za Google bo poskrbela, da se vaša spletna stran prikaže med najvišje uvrščenimi zadetki, ki prejmejo okoli 80% klikov obiskovalcev. Optimizacijo spletne strani je potrebno izvajati s premislekom, saj imajo lahko pretirana raba ključnih besed, prevelika količina zunanjih (nepreverjenih) povezav na stran ter podobne napake negativen učinek na rangiranje vaše spletne strani (nižja uvrstitev ali celo izbris iz imenika).


optimizacija-spletne-strani-za-iskalnike

Optimizacija spletnih vsebin in HTML kode

Pravila SEO optimizacije spletne strani je priporočeno upoštevati že pri sami izdelavi spletne strani, saj je za t.i. ON-site SEO spletno optimizacijo potrebno imeti optimizirane elemente na sami spletni strani (naslove, metanaslove, notranje povezave, opise slik, itd.).

Šele po notranji optimizaciji spletne strani za Google se posvetimo t.i. OFF-site spletni optimizaciji, ki zajema najrazličnejše zunanje povezave na vašo stran - od blogov, komentarjev, objav na socialnih omrežij pa vse do objav na spletnih imeniki. Med slednje sodi tudi Vsi.si, na katerega ob zakupu člankov za spletno optimizacijo objavimo besedila s primerno gostoto in razporeditvijo ključnih besed.

OFF-site spletna optimizacija je dopolnilo ON-site optimizacije spletne strani za Google. Učinki optimizacije spletne strani od zunaj sicer terjajo nekaj časa, vendar pa imajo daljnosežne pozitivne učinke na vidnost vaše spletne strani.

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Učinki optimizacije spletne strani za Google SEO

Optimizacija spletne strani za Google SEO, ima pomemben vpliv na poslovanje vašega podjetja. Dobra vidljivost na spletu pomeni večjo prepoznavnost pri kupcih, le-ti pa tudi lažje dostopajo do vaših izdelkov in storitev. Google optimizacija strani tako neposredno pripomore k boljši prodaji in se vam bo tako kaj hitro povrnila.

Pri podjetju Vsisi za vas opravimo optimizacijo spletne strani izredno hitro, ugodno in kvalitetno. Za dodatne informacije o optimizaciji spletne strani in drugih storitvah, ki jih nudimo, se obrnite na nas preko telefona ali elektronske pošte.


Vsisi d.o.o. Ljubljana, SEO optimizacija spletnih strani


logo podjetja vsi.si