OSVOJI PEČICO HomeCHEFF

OSVOJI PEČICO HomeCHEFF

Živijo,

klikni 'Všeč mi je' in sodeluj v nagradni igri HomeCHEF - Pečica polna znanja v vrednosti 1.199,90 €.

Z vpisom sodeluješ v žrebanju za 10 x predpasnik Gorenje. Ko pa ti 10 prijateljev/ic potrdi vabilo, boš sodeloval/a v žrebanju za HomeCHEF - Pečica polna znanja v vrednosti 1.199,90 €!

HomeCHEF
Svetovna inovacija upravljanja na dotik

Pečico odlikuje unikatno upravljanje na dotik s pomočjo velikega, barvnega, interaktivnega TFT zaslona. Tehnologijo v ozadju predstavlja zmogljiv mikrokrmilnik, ki deluje kot samostojen računalnik. V povezavi s strojno opremo ter domišljenim operacijskim sistemom, ki je plod lastnega ekspertnega znanja, uporabniku zagotavlja odzivnejše, hitrejše in prijaznejše delovanje. Koncept upravljanja, ki temelji na sicer kompleksni tehnologiji, je uporabniku prijazen, saj izjemno poenostavi izbiro.

Programe in funkcije izbirate preprosto z drsenjem prsta po ekranu. Vsebine so pregledne in enostavno razumljive. Zaslon je zaščiten s steklom in v glavnem meniju prikazuje datum in čas ter dopušča nastavitev v lastnem jeziku. Izbirate lahko med 30 jezikovnimi različicami. Iz glavnega menija dostopate do osnovnega menija s 4 različnimi načini izbire ustreznega programa za pripravo jedi. Izberite za vas najustreznejšega!