novi Renault Scenic cenikNovi Renault Scenic predstavlja odlično izbiro družinskega enoprostorca

Razmišljate o nakupu avtomobila? Vas je morda pritegnil novi Renault Scenic? Prodaja tega tako priljubljenega vozila pri slovenskih družinah nagovarja nekoliko bolj dinamične voznike. Novi Renault Scenic je odlična izbira.


Ker je nakup avtomobila pomemben korak, je najbolje, če vam pri tem na pomoč priskočijo strokovnjaki. V Avtotehniki Celje smo že vrsto let pooblaščeni prodajalec znamk Renault, Nissan in Dacia. Naša prodajna ekipa vam bo v veliko pomoč z nasveti pri financiranju, vzdrževanju, zavarovanju in nakupu dodatne opreme za novo vozilo. Skupaj z vami bomo predelali vsa vprašanja in dileme. Obenem pa bomo poskrbeli tudi za cenitev in odkup vašega starega vozila ter vas seznanili z vsemi aktualnimi ugodnostimi in akcijami.


Naša želja je najti pravo vozilo za vas, takšno s katerim boste na cesti varni in zadovoljni. Takšno, ki vas bo vedno znova pripeljalo k nam. Pa naj bo to novi Renault Grand Scenic, Espace, Twingo ali pa kateri izmen Nissanovih ali Dacinih modelov.

Renault Scenic prodaja Avtotehnika CeljeNovi Renault Scenic - financiranje in zavarovanje

Ob nakupu novega Renault Scenica vam ponujamo finančne rešitve, ki so prilagojene vašim osebnim zahtevam. Ne glede na to, ali kupujete novo osebno vozilo, nameravate razširiti svoj vozni park kot podjetje ali želite zavarovati svoje novo vozilo Renault, smo za vas pripravili ustrezen finančni paket.


Finančni lizing predstavlja finančno rešitev, ki se prilagaja vašim potrebam in željam. Preprosto rešitev za nakup novega vozila pa predstavlja klasični kredit.

Rabljena vozila Renault Scenic

Če vam je nakup novega vozila ni najbolj pri srcu, se še vedno lahko odločite za nakup rabljenega vozila Renault Scenic. Poleg prodaje novih vozil je del naše ponudbe tudi prodaja rabljenih vozil. Vsa rabljena vozila iz široke palete vozil, ki jih ponujamo so strokovno pregledana in tehnično brezhibna. Vsi strokovnjaki so namreč tukaj pri nas na enem mestu, zato je poskrbljeno za ustreznost rabljenih vozil tako ob prodaji kot kasneje. Ker so naše storitve hitre in kakovostne, so naša rabljena vozila skoraj kot nova.

NOVO ELEKTRIČNO VOZILO ZOE