Pošlji povpraševanje

Renault Captur 2017 - nova in rabljena vozila po ugodni ceni

Rabljena vozila RenaultRenault Captur predstavlja enega najbolj priljubljenih avtomobilskih križancev v Sloveniji. To velja tako za nova kot rabljena vozila. Renault Captur se lahko pohvali z drznim mestnim slogom in s prostorno, funkcionalno notranjostjo. Temu vozilu vožnja po slabših terenih ni tuja, hkrati pa se seveda dobro znajde tudi v mestu. Renault Captur ponuja nekoliko več udobja pri vstopanju in več prtljažnega prostora. Novi Renault Captur ima rahlo prenovljeno in še bolj dodelano zunanjost. Značilen C shape LED svetlobni podpis in še bolj izbrane materiale v notranjosti. Novi Captur je po novem na voljo tudi v različici Initiale, ki jo odlikujejo še boljši materiali in dodatna atraktivnost. Razmišljate o nakupu Renault Captur 2017? V Avtotehniki Celje, pooblaščenemu prodajalcu in serviserju vozil Renault, vam lahko ponudimo pestro izbiro vozil Renault. Če pa ne razmišljate o nakupu novega vozila Renault Captur 2017, pa so vam po ugodni ceni na voljo tudi tehnično brezhibna rabljena vozila.

Renault Captur - prodaja tehnično brezhibnih rabljenih vozil

Ker se v Avtotehniki Celje ukvarjamo z vzdrževanjem in servisiranjem vozil, so vsa naša rabljena vozila temeljito pregledana in tako tehnično brezhibna. To vam lahko zagotovi ekipa izkušenih mehanikov, ki bo poskrbela za brezhibnost rabljenih vozil tudi po prodaji. Sestavni deli vozila se namreč sčasoma obrabijo, zato je reden, predvsem pa pravočasen servis vozil ključen.Prodaja rabljenih vozil Renault pa ne zajema samo Renault Captur, ampak si boste pri nas lahko izbrali tudi Renault Clio, Senic in Megane.

Captur

Renault Captur - ugodno financiranje tako za nova kot rabljena vozila

V Avtotehniki Celje se zavedamo, da je nakup vozila pomemeben korak, zato si prizadevamo, da bi za svoj denar dobili kar največ. Zato vam nudimo ugodno financiranje tako za nova kot za rabljena vozila Renault. S pomočjo kredita ali lizinga vam lahko pomagamo pri financiranju, ki ga uredimo na enem mestu.

VEČ O RABLJENIH VOZILIH RENAULT

Obiščite nas in odpeljite svoj Renault Captur 2017. Vabljeni.