Dimniki Jeremias so najprimernejši, kjer je teža faktor

 

Dimnike Jeremias vam toplo priporočamo, ko je potrebna sanacija dimnika. To so montažni dimniki, zato je njihova montaža zelo enostavna, saj jih lepo sestavljamo. Dimniki Jeremias so trislojni inox dimniki, torej so izolirani dimniki. Prednost je v tem, da jih zaradi izoliranosti lahko postavite zunaj. To lahko storite tudi zato, ker so to nerjaveči dimniki. Inox cevi za dimnik so lahke. Zato je te cevi za dimnik zelo lahko prepeljati, prenašati in montirati.

 

Dimniki Jeremias so zaradi prednosti zmagovalci med dimniki

 

Če ste se odločili, da grelno telo postavite tam, kjer ga do zdaj še ni bilo, boste hitro prišli do vprašanja: kaj pa dimnik? Ne belite si glave! Če se boste odločili za dimnik Jeremias, težav ne bo. Gre za nerjaveči dimnik, ki ga lahko postavite zunaj ali notri. Zaradi majhne teže ga lahko postavite tudi v eno višjih nadstropij, saj so cevi za dimnik zelo lahke. Te nerjaveče dimnike je mogoče pritrjevati s posebnimi stenskimi nosilci – zelo podobno, kot pritrjujemo vertikalno odtočno cev za meteorno vodo na fasado hiše. Tam kjer ta nerjaveči dimnik predre streho, pa enostavno montiramo dimniško obrobo. Z dimniki Jeremias je vse skupaj zelo enostavno in hitro.

 

Inox Dimniki Jeremias

 

Cevi za dimnik še nikoli poprej niso bile tako lahke

 

Teža inox dimnikov je res nepremagljiva. A to je le eden od argumentov, ki priča za nakup tega nerjavečega dimnika. Pločevina cevi za dimnik v debelino meri le pol milimetra, a kljub temu zdrži temperature do 600 stopinj Celzija. Njihova življenjska doba pa je zelo dolga. Gre za izolirani dimnik, kar pomeni, da ne boste imeli težav s kondenzom ne glede na to, kam ga boste postavili. Če ste še vedno v dvomih ali so Jeremias dimniki pravi za vas, vas vabimo, da se oglasite pri nas, kjer vam bodo naši svetovalci o teh vrhunskih proizvodih nudili več informacij in opravili potrebne izračune, da boste ugotovili, katere komponente potrebujete in kaj to predstavlja s cenovnega vidika. Naj pa že zdaj povemo, da so inox dimniki cenovno zelo ugodni.

 

Pilremag.si | Dimniki Jeremias so najboljši – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
PILREMAG d.o.o.
Naslov
Brezje pri Grosupljem 34
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
+386 1 78 62 090
Seznam fraz
Dimniki Jeremias, nerjaveči dimniki, cevi za dimnik, Izolirani dimnik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA