Veste, kdaj je čas oziroma predviden datum za menjavo pnevmatik?

Menjava pnevmatik na vaših jeklenih konjičkih je obvezna in določena z datumom. Marsikdo se odloči, da bo poskrbel za menjavo pnevmatik pred predvidenim rokom, bodisi zato, ker so gume na avtomobilu preveč obrabljene in potrebuje nove, bodisi zato, da se izogne dolgim vrstam pri vulkanizerju. V vsakem primeru je menjava pnevmatik nujna, saj vas lahko v primeru neprimerne opreme doleti tudi kazen. Cena menjave pnevmatik je odvisna od ponudnika storitev, velikokrat pa se zgodi, da boste za menjavo gum zadnji dan odšteli kak euro več. Če ne želite plačati prevelike cene za menjavo pnevmatik, se načrtovanja lotite kakšen teden pred predvidenim rokom. Datum menjave pnevmatik je v Sloveniji določen zakonsko, in sicer je to 15. november. Na ta dan morate letne pnevmatike zamenjati z zimskimi. Vas zanima, kdaj je predvidena menjava pnevmatik za letne gume? Zakonsko določen rok je 15. marec. Sedaj, ko veste, kdaj je čas za menjavo pnevmatik, nikar ne pozabite na določen rok. Vabimo vas, da menjavo gum na vašem vozilu zaupate nam, kajti vedno imamo za stranke pripravljene tudi atraktivne akcije, ki lahko ceno menjave pnevmatik nekoliko znižajo. V podjetju Zaverski bomo poskrbeli za kvalitetno in cenovno ugodno menjavo pnevmatik na vašem vozilu.

datum menjave pnevmatik


Kakšna je cena za menjavo pnevmatik?

Veliko je ponudnikov, ki ponujajo menjavo pnevmatik po izredno nizkih cenah. Vendar se postavlja vprašanje, kako kakovostna je njihova storitev. Če še niste izbrali primernega ponudnika, vas vabimo, da nas obiščete v času, ko je potrebno gume na vašem avtomobilu zamenjati. Pri nas je cena konkurenčna, storitev pa opravljena na visokem kakovostnem nivoju. Menjava pnevmatik pa ni vse, kar vam nudimo. Pri nas lahko tudi kupite nove letne ali zimske pnevmatike. Nekateri so pripravljeni za pnevmatike odšteti več kot ostali, v vsakem primeru pa vam svetujemo, da pri nakupu pnevmatik ne skoparite. Kakovostne gume, ki so navadno tudi dražje, pomenijo večjo varnost za vas in vaše sopotnike v avtomobilu, pa tudi za vse udeležence v prometu. V naši spletni trgovini si lahko ogledate ponudbo pnevmatik, ki jih lahko v le nekaj preprostih in hitrih korakih tudi naročite. Če pa vas zanima samo menjava pnevmatik, potem vas vabimo, da nas obiščete, ko boste storitev potrebovali.

PREVERITE AKCIJE PNEVMATIK - MENJAVA NA KRAJU NAKUPA


Kdaj je čas za menjavo gum na vašem vozilu?

Čeprav je datum za menjavo pnevmatik zakonsko določen (Zakon o varnosti cestnega prometa namreč v 114. členu določa, da morajo biti med 15. novembrom in 15. marcem na vozilu zimske pnevmatike oziroma zimska oprema. Pod zimsko opremo spada ali komplet štirih zimskih gum z oznako M + S z minimalno globino profila 3 milimetre ali komplet letnih gum z enako minimalno globino profila in s pripadajočimi snežnimi verigami za pogonski kolesi), pa se včasih zgodi, da je menjava pnevmatik potrebna prej oziroma po potrebi. Kadar so pnevmatike slabe ali obrabljene, kadar profil gume več ne ustreza standardom, če je pnevmatika poškodovana itd., je čas za menjavo. Če niste prepričani, ali vaša pnevmatika ustreza predpisom, lahko tudi mi o tem presodimo. V podjetju Zaverski imamo s pnevmatikami ogromno izkušenj, zato smo prepričani, da smo pravi naslov ne le za menjavo, temveč tudi za nakup pnevmatik in platišč.

menjava pnevmatik po akcijski ceni


Zakaj menjamo pnevmatike dvakrat letno?

Verjetno ni potrebno poudarjati, da je menjava pnevmatik potrebna ne le zaradi zakonsko določenega datuma, temveč predvsem zaradi vaše varnosti in varnosti ostalih udeležencev v prometu. Zato vam priporočamo, da ste pozorni na vse nepravilnosti na pnevmatikah na vaših vozilih in ne čakajte na rok. Bodite pozorni na vremenske razmere, kajti zimski čas lahko pride prej, kot je določen datum menjave pnevmatik. Spremljajte naše aktualne akcije menjave pnevmatikein si storitev zagotovite po najbolj ugodni ceni.