Lesene posode

Čudovite lesene sklede so primerne za darilo in za domačo uporabo, saj pričarajo posebno domačnost. V spletni trgovini Ribničan so vam na voljo lesene sklede različnih dimenzij in oblik, med drugimi tudi lesena skleda za orehe, ki je oblikovana tako, da je na njej mesto za tolčenje orehov, priloženo pa ji je tudi kladivce.

Lesene posode so lahko tudi gravirane in kot take primerne tako za obdarovanje svojih bližnjih kot za poslovne partnerje. V času, ko je vse bolj jasno, da umetni materiali kljub svoji praktičnosti niso najboljši za človekovo zdravje, je lesena skleda lahko odlična in estetska alternativa za shranjevanje in strežbo svežega in suhega sadja, slanih prigrizkov, zelišč in drugih živil. Lesena skleda ima čudovito lastnost, da ohranja živilom prvotno aromo ter vsebnost in kakovost hranil. Seveda vse te lastnosti nosi tudi lesena skleda za orehe.

Lesene deske

Lesene deske lahko lepo dopolnijo lesene posode in skupaj tvorijo lep set za postrežbo. Zanimiva posebnost v ponudbi trgovine Ribničan so tudi lesene deske za rezanje salame, ki s svojo posebno obliko in dolžino olajšajo rezanje suhomesnatih izdelkov.

Čakajo vas sledeče lesene deske:

  • okrogle lesene deske,
  • ovalne lesene deske,
  • lesene deske čebularice,
  • lesene deske v obliki pujska,
  • lesene deske za rezanje kruha,
  • lesene deske z nogicami...

Lesene sklede in lesene posode ter lesene deske so le del kuhinjske ponudbe v spletni trgovini Ribničan, poleg njih vas čakajo še šatulje za shranjevanje živil, kruhovniki, ribežni, leseni terilniki in drug pribor.

Vsi izdelki so premazani z naravnim premazom za les in tako varni ter obenem dodatno zaščiteni. Čiščenje lesenih izdelkov je enostavno, saj jih le obrišemo z vlažno krpo.

Lesena skleda za orehe ter druge lesene sklede in številni drugi izdelki iz lesa v spletni trgovini Ribničan:

Spletna trgovina Ribničan | leseni izdelki , povezava do naše spletne strani: