Odori d. o. o.

Odtis narave.

Najboljše čistilo za ploščice in tuš kabino je ekološko ter naravno

Za svoj dom želimo samo najboljše, tudi kar zadeva področje higiene – toda kako najti preparat za ploščice, za odstranjevanje vodnega kamna v WC školjki in kar najboljše čistilo za tuš kabino? Tistih, ki od nekdaj prisegajo na moč narave, ne bo presenetil odgovor, da naravne sestavine ne samo dosegajo, ampak celo presegajo moč grobih in nemalokdaj nevarnih kemikalij – za človeka in okolje.

Najboljše čistilo za ploščice, vodni kamen v WC školjki in čistilo za tuš kabino je iz popolnoma naravnih sestavin. Podjetje Odori je pri ustvarjanju svoje kolekcije ekoloških čistil za kopalnico in WC seglo po izročilu ter ga nadgradilo s polno mero strokovnega znanja.

Rezultat njihovega poglobljenega raziskovanja in preizkušanja sestavin je linija popolnoma naravnih, veganskih izdelkov, ki poskrbijo za brezhibno čistočo in hkrati varujejo zdravje. Privoščite si razkošje uporabe nenevarnih, okolju prijaznih in nadvse učinkovitih naravnih čistil za kopalnico Odori.

vodni kamen v WC školjki


Kakšne odlike ima najboljše čistilo za ploščice?

V sodobnem domu se mora vsak kotiček lepo svetiti od čistoče in pri tem je  zmotno stališče, da se da to doseči samo s čim bolj agresivnimi preparati, še posebej, ko gre za čistila za kopalnice.

To so dokazali v podjetju Odori s svojim ekološkim, naravnim in preprosto najboljšim čistilom za ploščice, ki brez dolgotrajnega drgnjenja odstrani ostanke mila, vodnega kamna in umazanije, pri tem pa ne obremenjuje okolja in v bivalni prostor ne oddaja dražečih snovi, ki so posebej neprijetne in nezdrave za otroke. Izdelek Rožmarin je tudi izvrstno čistilo za tuš kabino in pipe.

čistilo za tuš kabino

Varovanje okolja je primarna skrb

Sestavine so na rastlinski osnovi, ki močno deluje in razkraja nečistoče, ker pa ni vseeno, kakšni izpusti gredo iz gospodinjstev, je ključno, da je to najboljše čistilo za ploščice, tuš kabine in vodni kamen biorazgradljivo. Okolje je že tako obremenjeno s številnimi izpusti in nevarnimi snovmi, zato je več kot dobrodošlo, da je čistilo za kopalnico podjetja Odori ekološko, vegansko in ne vsebuje formaldehida, klora, encimov in sintetičnih dišav, ki dražijo kožo in dihala.

Prijetno odišavljenost daje njihovemu čistilu za tuš kabino, ploščice in drugo opremo v kopalnici naravno rožmarinovo eterično olje. V podjetju Odori gredo pri varovanju okolja še korak dlje: omogočajo, da lahko njihovo najboljše čistilo za ploščice, tuš kabino in vodni kamen kupite v nadomestni embalaži.

najboljše čistilo za vodni kamen

Učinkovita naravna formula odstrani vodni kamen v WC školjki

Vodni kamen v WC školjki je ena največjih nočnih mor pri čiščenju, in če ni popolnoma odstranjen, je WC školjka videti zanemarjena ter kot taka pokvari vtis celotnega domovanja. Podjetje Odori ima odgovor tudi na to zagato pri čiščenju: vodni kamen v WC školjki in druge nečistoče v njej s popolnoma naravnimi sestavinami odstrani učinkovito in okolju prijazno, saj je tudi to najboljše čistilo za vodni kamen popolnoma biorazgradljivo, ekološko in vegansko.

Podobno kot najboljše čistilo za ploščice in tuš kabino, tudi to za WC ne vsebuje nevarnih kemikalij in umazanijo odstrani brez dodatka formaldehida, fosfatov, belil, amonijaka, encimov in sintetičnih dišav. Po uporabi Odori izdelkov ne bo odstranjen le vodni kamen v WC školjki, ampak tudi urinski kamen in druga umazanija, prijetne naravne dišave eteričnih olj limete, grenivke, evkaliptusa in druge pa bodo napolnile prostor.

Ekološka čistila za vodni kamen v WC školjki so popolnoma preprosta in ne zahtevajo dodatnega napora – po nanosu jih pustite delovati in po nekaj minutah ali urah, odvisno od količine vodnega in urinskega kamna, splaknete. In sta ubiti dve muhi na en mah: vi ste super zadovoljni z učinkom tega in drugih naravnih čistil za kopalnico iz kolekcije Odori in narava vam je hvaležna, da je ne obremenjujete z nepotrebnimi kemikalijami.

čistilo za kopalnico