Vojaška oprema - profesionalne taktične svetilke


Vojaška oprema je sestavljena tudi iz profesionalnih svetilk. Pri nas vam ponujamo široko izbiro svetilk v kateri je sedaj največji hit taktična svetilka Energizer.


Taktična svetilka - ročna svetilka in njene lastnosti


Taktična svetilka/ročna svetilka je nepogrešljiva vojaška oprema ali gasilska oprema. Taktične svetilke odlikuje LED razsvetljava, kar pomeni, da imajo: 4 različne LED diode (LED lučke), v močni beli, rdeči, modri in zeleni barvi. Svetilka LED je IR stroboskopska z zaklopnim stikalom. Taktična svetilka ima gibljivo glavo s 165 kotnim območjem. Ročna svetilka je zgrajena iz naprednih polimerov, je vodoodporna in ergonomsko oblikovana. LED svetilka se lahko pritrdi na pas ali zaponko. Ročna svetilka kot vojaška oprema ne deluje na alkalne baterije, temveč je potrebna AA LED baterija. LED baterija je lahko ena ali pa sta dve. Jakost, ki jo premore LED razsvetljava, se lahko stopenjsko izbira.


Ročna svetilka - vrste profesionalnih svetilk in baterij


Ročna svetilka/ročne svetilke in baterije so lahko večih vrst. Taktična svetilka in LED baterija sta samo ena od kombinacij. Zato vam nudimo:


Vojaška oprema - taktična oprema, kako jo izbrati


Vojaška oprema zahteva profesionalno opremo, zato je taktična oprema, ki je na voljo pri nas, najboljša izbira. Zastopamo vodilna podjetja v svetu, ki se ukvarjajo s proizvodnjo profesionalne opreme, najsibo to audio oprema, profesionalne snemalne naprave ali taktične vojaške radijske postaje. Vse dobite pri nas, mi pa vam bomo pri odločitvi kar najbolje svetovali, saj vemo kako pomembna del opreme je ročna svetilka, ki ga zahteva vojaška oprema ali gasilska oprema.


Ročna svetilka - LED baterija ali litijeve baterije


LED baterija in s tem ročna svetilka, se odlikuje po tem, da je varčna. LED baterija proizvaja hladno svetlobo. LED razsvetljava je lahko vidnega ali IR spektra, in ne svetloba celotnega spektra naenkrat. Osnovni element, ki ga ima LED baterija je galij, kateremu so kasneje dodajali različne elemente, da so ustvarili različne barvne odtenke, ki jih lahko LED razsvetljava nudi. Litijeve baterije oziroma litijeve celice pa so iz različnih kemikalij. Delimo jih na Litij ionske in Litij kovinske baterije. Vojaška oprema ni edinstvena v uporabi le-teh. Litijeve baterije (ionske) so največkrat sestavni del prenosnih računalnikov, mobilnih telefonov, navigacijskih sistemov itd. Litijeve baterije (kovinske) pa najdemo v urah, termometrih, kalkulatorjih, komunikacijski opremi itd.


Kompas telekomunikacije | Vojaška oprema - ročna svetilka - LED baterija, povezave do naše spletne strani: