Prenova poslovnih prostorov – zasteklitev in adaptacija na ključ


Prenova poslovnega prostora ni majhen zalogaj, zato se je potrebno adaptacije lotiti premišljeno in s pravim načrtom. Adaptacija poslovnega prostora blagodejno vpliva tako na stranke, ki vstopijo v nov in svež prostor kjer se počutijo dobro, kot tudi na zaposlene, ki v podjetje z veseljem prihajajo, saj jih tam pričaka prijetno in moderno delovno okolje, v katerem se radi zadržujejo.


Katera dela obsega adaptacija na ključ?

Adaptacija poslovnega prostora obsega vsa dela, ki so potrebna za kvalitetno prenovo. To seveda zajema tudi polaganje talnih in stenskih oblog, zidarska in krovna dela, adaptacijo ploščic oz. parketa, vsekakor pa v prenovo poslovnih prostorov prištevamo še zamenjavo elektro in vodovodnih napeljav, zasteklitev, v nekaterih primerih pa še odvoz starega pohištva ter montažo novega pohištva.

Pri adaptaciji poslovnega prostora si vsi želimo, da bi le-ta izgledal odlično, poleg tega pa si želimo tudi, da bi bil prostor praktično zasnovan. Zato je potrebno poskrbeti za dobro organizacijo pri adaptaciji na ključ. Naročnik mora natančno izraziti želje in zahteve, saj bodo izvajalci prenove samo tako zares vedeli, katerim delom prostora posvetiti več pozornosti.


Dobra organizacija del med prenovo predstavlja ključ do uspeha

Pred prenovo poslovnega prostora bomo prostor natančno premerili in pripravili načrt adaptacije. V kolikor prenova poslovnih prostorov zajema več prostorov, bomo delo razdelili na več korakov. Z uspešnim načrtovanjem je seveda mogoče določiti tudi, kdaj približno bodo adaptacijska dela končana. Seveda pa vam pri prenovi poslovnega prostora rade volje pomagamo tudi pri nasvetu o izbiri materiala ali nakupu pohištva.

Pošlji povpraševanje
 • Prenova poslovnega prostora z izvedbo na ključ

  Prenova pisarn na ključ Prenova poslovnega prostora

 • Prenova poslovnih prostorov

  Prenova poslovnih prostorov na ključ Prenova poslovnega prostora na ključ

 • Zasteklitev in adaptacija prostora

  Zasteklitev poslovnega prostora Adaptacija poslovnega prostora

 • Prenova pisarne za sestanke

  Prenova sejne sobe Prenova pisarne

 • Zasteklitev prostorov

  Zasteklitev prostorov za pisarne in sobe Zasteklitev in adaptacija prostora na ključ