Copati za dom – pričarajte si več udobja in topline!

Copati so pač tisti nujen del garderobe, ki ga vsakdo potrebuje, da lahko svojemu domu res reče dom. So namreč prva stvar, katero obujemo, ko zjutraj prvič pomolimo noge iz postelje in prva stvar, katero poiščemo, ko po dolgem in napornem dnevu sezujemo čevlje.

Copati za dom

Nošenje copatov doma pa ni ključnega pomena samo za zagotavljanje udobja in ohranjanje toplih prstov na nogah, ampak tudi za zdravje. Obstaja namreč povezava med bolečino v stopalih in med hojo po trdih površinah, kjer vaše noge nimajo zagotovljene ustrezne podpore. Copati za dom pomagajo zaščititi vaše stopalo pred trdimi ali grobimi površinami - trša kot so tla v vaši hiši, debelejši mora biti podplat vaših copat, zato nošenje zgolj nogavic ne bo dovolj, če želite preprečiti boleča stopala.

V spletni trgovini Cozy si lahko izberete svoje udobne copate, med ponudbo pa se znajdejo tako otroški, kot tudi moški in ženski copati. Izbirate lahko med usnjenimi, krznenimi in tekstilnimi modeli, za vaše najmlajše pa so vam na voljo tudi zelo priljubljeni topli copati Bosa Noga, ki spodbujajo normalen razvoj noge vaših malčkov.

Komplet copatov - ženski in moški copati

Otroški copati za dom, vrtec in šolo

Stopala vaših najmlajših nenehno rastejo, se razvijajo in spreminjajo, zato je izjemno pomembno, da so copati narejeni iz kakovostnih materialov, ki jim omogočajo zdrav razvoj in neovirano gibanje. Otroški copati Bosa Noga so izdelani v Sloveniji in so zelo trpežni ter udobni, hkrati pa spodbujajo naravni razvoj stopala, saj posnemajo občutek hoje z bosimi nogami.

Le ta omogoča optimalno aktivacijo vseh mišic, vezi in živcev v otrokovih stopalih, vse to pa izboljša otrokov smisel za ravnotežje in spodbuja bolj naravno držo. Narejeni so iz usnja ali tekstila in so podloženi s tkanino iz organskega bombaža, kar nogi omogoča da diha.

Če iščete komplet copatov, ki je primeren za v šolo ali vrtec, potem bodite pozorni, da bodo copati čim bolj varni in udobni. Priporočljivo je, da je spodnji del narejen iz nedrsečega materiala, s čemer boste preprečili potencialne padce ali poškodbe. Notranji del copata naj bo podložen z mehko peno, ki bo zagotavljala čim bolj prijeten občutek na nogi. Otroški copati naj bodo izdelani iz naravnih materialov, da bodo pozimi prijetni topli copati, v toplejših mesecih pa se noga ne bo potila.

Pravilno izbrani otroški copati bodo poskrbeli za varno igro vaših malčkov, dobite pa jih lahko v več simpatičnih izvedbah – od takšnih s pandami, raketami in pirati, do bolj nežnih modelov s srčki, samorogi in zvezdicami.

Otroški copati bosa noga

Otroški, ženski in moški copati za vse okuse

Ko si iščete primerne copate, je verjetno ena izmed vaših prvih misli ta, da mora biti izbran model udoben – takšen, v katerem se boste lahko neovirano sprehajali in v katerem se bo vaša noga lahko spočila, zadihala in se pripravila na naslednji dan. Druga stvar, ki pa pride bolj v poštev pri hladnejših mesecih, pa je ta, da je copat topel.

Ko nosite copate se izguba toplote v vašem stopalu zmanjša, kar pomaga ohranjati normalen pretok krvi, s tem pa omogoča vašemu telesu, da se lahko uspešneje bori proti boleznim.

Copati so lahko tudi zelo lepo in premišljeno darilo, še posebej takšni, ki vašemu obdarovancu nekaj sporočajo – tako bodo vaši najbljižji ob pogledu na njih vsakič znova spomnili, koliko vam pomenijo. Za materinski dan so recimo ženski copati z pripisom »Best mom ever« zares odlična izbira, s katero lahko svoji mami sporočite, kako zelo cenite njeno delo in trud. Moški copati pa so na voljo z raznimi pripisi, ki bodo nasmeh na lice pričarali vašemu očetu. 

Če pa morda kupujete darilo za obletnico ali valentinovo, pa lahko med ponudbo najdete tudi komplet copatov, ki bo brez dvoma nasmejal oba partnerja.

Copati za dom - kompleti