Izšel je nov Katalog streh Skupine Topdom

Načrtujete vgradnjo, zamenjavo ali sanacijo strehe?

Za pomoč pri odločitvah se obrnite na nov Katalog strehSkupine Topdom. Katalog prinaša izčrpne informacije o izbiri primerne kritine, izolaciji, sekundarni kritini, dodatkih za streho, strešnih oknih, lesu in zaščiti lesa ter strelovodnih sistemih, nudi pa tudi največji pregled kritine in pripadajočega materiala na enem mestu.

Vgradnja, zamenjava in sanacija strehe so nedvomno gradbeni posegi, kjer stvari ne želimo prepustiti naključju. Streha namreč predstavlja investicijo, ki pomembno vpliva na zaščito stavbe, ekonomičnost njenega delovanja, kakovost bivanja v njej, nenazadnje tudi na estetsko vrednost samega objekta.

Vsega tega se v Skupini Topdom zavedamo, zato nas je pri pripravi Kataloga streh usmerjalo naslednje vodilo: na enem mestu nuditi izčrpne in preverjene informacije, ki vam bodo pomagale pri odločitvah glede prave strehe za vaš dom.

Nov Katalog streh je že na voljo na vseh prodajnih mestih Skupine Topdom, celotna vsebina pa je objavljena tudi na naši spletni strani, kjer lahko svoj brezplačni izvod tudi naročite.

Vabimo vas, da pred posegi na strehi obiščete trgovino Skupine Topdom v vaši bližini, kjer vam bo naše strokovno podkovano prodajno osebje predstavilo obsežno ponudbo kritin in pripadajočega materiala za strehe ter pomagalo poiskati pravo streho za vaš dom.