Izšla je nova revija Gorenje TREND

Izšla je nova revija Gorenje TREND

Zgodbe iz Gorenja, inovativne in navdušujoče, okusne in slastne, kreativne in strastne. Trendi, ki jih postavljamo z našimi najsodobnejšimi aparati in linijami.Zgodbe, ki jih ustvarjamo skupaj z velikimi imeni iz sveta oblikovanja. Tehnične inovacije in novosti, ki so plod našega lastnega razvoja in na katere smo lahko upravičeno ponosni.

Gorenje TrendZ veseljem in ponosom vam predstavljamo prvo številko revije Gorenje TREND, Zima 2011, v kateri največ pozornosti posvečamo novi generaciji sušilnih strojev ter novi blagovni znamki Gorenje+, ki je že na voljo v izbranih kuhinjskih salonih po vsej Sloveniji. Zagrete kuharje pa vabimo k preizkušanju naših kuharskih receptov, ki seveda najbolje uspejo, če nam pri pripravi, kuhi in peki pomagajo gospodinjski pomočniki iz Gorenja.

Revijo Gorenje TREND bomo distribuirali kot brezplačnik skupaj z nekaterimi slovenskimi časopisi z najvišjo naklado in jo tako predstavili večjemu delu slovenskih gospodinjstev. Veseli in ponosni smo, da jo lahko ponudimo v branje tudi vam.

Če želite svoj tiskan izvod, nam pišite na gs@gorenje.si

Oglejte si revijo Gorenje TREND

Pdf katalog: Gorenje Trend (4,21 MB)

Več na Gorenje+ ...