Keramične ploščice – ugodna cena le ena od številnih prednosti

 

Mnoge je poleg številnih odličnih lastnosti, ki jih prinašajo keramične ploščice, navdušuje tudi ugodna cena. O tem vas bo prepričal tudi naš cenik za keramične ploščice. Cena keramičnih ploščic je navadno navedena po kvadratnem metru. Cenik je sicer zgolj informativne narave, saj je treba upoštevati tudi stroške polaganja keramičnih ploščic. Cena polaganja ploščic je navadno sorazmerna s ceno ploščic. Če vas en kvadratni meter stane 10 evrov, boste tudi za polaganje odšteli podobno vsoto. Cena za keramične ploščice pa je odvisna tudi od velikosti prostora.

 

keramične ploščicekeramične ploščice

 

Ko gre za keramične ploščice, se je pomembno zavedati, da visoka cena keramičnih ploščic še ne zagotavlja tudi njihove kakovosti. Salon keramike Pilremag vam nudi kakovostne moderne kopalniške in kuhinjske keramične ploščice, katerih cena za kvadratni meter je res ugodna.

Ploščice bodo vaš prostor poživile in ji dodale pridih čarobnosti.

 

Kuhinjske keramične ploščice za lažje delo v kuhinji

 

Keramične ploščice so se v kopalnicah izkazale za izjemno obstojne, zato jih vse pogosteje najdemo tudi v kuhinjah. Kuhinjske keramične ploščice zelo olajšajo delo v kuhinji, saj so vzdržljive ter odporne na vlago in vročino, poleg tega pa jih je enostavno očistiti. Lahko so položene samo v prostoru s kuhinjskimi elementi, lahko pa se nadaljujejo tudi v jedilni prostor, na hodnik, v kopalnico in ostale bivalne prostore.

 

VEČ O KERAMIČNIH PLOŠČICAH PILREMAG

 

 

Ko izbiramo talne kuhinjske keramične ploščice moramo paziti, da bo njihova površina bolj hrapava, da prepreči možnost zdrsa, kadar se ploščice zmočijo. V primerjavi s stenskimi morajo kuhinjske keramične ploščice na tleh prenesti precej več obremenitev. Stenske keramične ploščice navadno namestimo na del stene med pultom in kuhinjskimi omaricami, da ga tako zavarujemo pred madeži. Poleg praktičnosti pa ima ta del kuhinje tudi estetsko funkcijo.

 

Obiščite nas in izberite najboljše keramične ploščice. Kakovost in cena gresta v našem podjetju z roko v roki. Vabljeni tudi na našo spletno stran.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
PILREMAG d.o.o.
Naslov
Brezje pri Grosupljem 34
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
+386 1 78 62 090
Seznam fraz
keramične ploščice cena, kuhinjske keramične ploščice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA