Kupite letne ali zimske gume za avto na obroke


Ljudje gume za avto (zimske ali letne) največkrat kupujejo na začetku in na koncu zime, torej sredi novembra in sredi marca, ko je zakonsko določen datum, ko je treba uporabljati zimsko opremo. Ljubljana pri tem ni nobena izjema, saj ravno tako kot drugi kraji v Sloveniji ponuja veliko Petrolovih servisov, na katerih so vam poleg ostalega na voljo tudi avtomobilske pnevmatike. Poleg znižanih cen, ki so vam na voljo zaradi različnih popustov (trenutno teče akcija znižanja za zimske gume za avto), lahko pnevmatike kupite tudi na obroke. Preverite našo ponudbo na spletni strani ali pa se oglasite v eni od poslovalnic in pomagali vam bodo pri izbiri, gume pa vam bodo po predhodnem dogovoru seveda tudi zamenjali.


Kakovostne gume za avto za odličen oprijem


Pnevmatike (tako zimske kot letne) so izjemnega pomena za varno vožnjo, saj so dejansko edini stik vozila s cesto. To pomeni, da morajo biti za zanesljivo vožnjo vedno kakovostne in ne smejo biti obrabljene do te mere, da ne opravljajo več svoje funkcije. Pred prihajajočo zimo lahko vam Petrol ponuja zimske gume za avto z odplačilom na obroke. Na naših bencinskih servisih in servisnih delavnicah vam bodo pnevmatike pomagali izbrati, dogovorili pa se boste lahko tudi za menjavo.

 

Gume za avto Ljubljana


Gume za avto Ljubljana


Kot slovenska prestolnica vam Ljubljana seveda ponuja največ Petrolovih servisov in delavnic. A letne in zimske gume za avto lahko kupite tudi v številnih drugih poslovalnicah po vsej Sloveniji, ki jih najdete tako rekoč na vsakem koraku. In povsod vam omogočamo tudi nakup na obroke. Na voljo imamo zimske in letne pnevmatike za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila, med drugim tudi gume za citroen c3, citroen berlingo, c4 picasso in mnoge druge. Smo uradni zastopnik za pnevmatike Nokian Tyres, Hankook in Imperial za Slovenijo, pr nas pa seveda dobite tudi gume drugih proizvajalcev.

 

Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani!

 

Petrol | Gume za avto, avto gume Ljubljana, avto gume na obroke, zimske avto gume na obroke – povezave do naše spletne strani:

• Gume za avto
• Avto gume Ljubljana
• Avto gume na obroke
Zimske avto gume na obroke

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 47 14 232
Seznam fraz
Gume za avto, avto gume Ljubljana, avto gume na obroke, zimske avto gume na obroke, Gume za citroen c3, gume za citroen berlingo, gume za citroen c4 picasso
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA