Izdelava spletne strani v Wordpressu podjetjem prinaša vidnost, razvoj in napredek

Izdelava spletne strani v Wordpressu se na prvi pogled zdi izjemno preprosta. Za to poskrbi tako imenovani sistem za upravljanje vsebine oziroma CMS (Content Management System). Nekoč ste morali za oblikovanje spletne strani imeti ustrezno računalniško znanje. Danes pa napredna programska oprema oziroma platforma uporabniku pomaga ustvariti, upravljati, spreminjati in vzdrževati spletno mesto brez ustreznega računalniškega znanja.

Ločimo različne sisteme za upravljanje vsebine - zaprtokodne in odprtokodne. Zaprtokodni sistemi so tisti napisani s strani usposobljenih računalniških strokovnjakov. Pri takšnih sistemih je osnovna koda enaka, preostala vsebina pa je popolnoma prilagojena. Odprtokodni sistemi dopuščajo izdelavo spletne strani tako začetnikom kot izkušenim strokovnjakom.

Mednje sodi tudi izdelava Wordpress strani. Slednja poteka v dveh osnovnih delih sistema CMS. Aplikaciji za upravljanje vsebine (CMA) in aplikaciji za dostavo vsebine (CDA). Ta dva dela sistema omogočata brezhibno delovanje kode, da se lahko uporabnik osredotoči le na izdelavo spletne strani v Wordpressu.

Izdelava spletne strani v wordpressu

Kakovostna izdelava Wordpress strani terja čas, energijo in trud

Izdelava spletne strani v Wordpressu je za podjetje, ki si želi razvoja in napredka ključnega pomena. Danes si življenja brez svetovnega spleta ne predstavljamo. Če je nekdaj dober glas šel od ust do ust, danes učinkovitost in kakovost poslovanja podjetja preverimo na spletu. Podjetja, ki spletne strani nimajo, so pogostokrat spregledana in zamujajo odlične poslovne priložnosti.

Wordpress je med najbolj priljubljenimi sistemi za upravljanje vsebine, saj nudi preprosto uporabno, edinstvene rešitve in hitro urejanje spletnih vsebin. Uporablja ga, kar 455 milijonov spletnih strani, kar je približno 35 % svetovnega spleta.

Učinkovita izdelava spletnih strani v Wordpressu je precej zahtevnejša, kot je videti na prvi pogled, saj terja trud, energijo in čas. Algoritmi, pravilniki, moduli in funkcije spletnih brskalnikov se nenehno spreminjajo, zato je pomembno, da izdelavo spletne strani v Wordpressu prepustite nekomu, ki se s tem profesionalno ukvarja.

Podjetje STARFINITI, trgovina in storitve, d.o.o. se ponaša z naprednimi pristopi, profesionalno zasnovo in kakovostno izdelavo spletnih strani za stranke iz najrazličnejših industrij. Vas zanima izdelava spletne strani v Wordpressu? Imate dodatna vprašanja? Izpolnite kontaktni obrazec ali oddajte povpraševanje na njihovi spletni strani www.starfiniti.com. Njihovi strokovnjaki vam bodo z odgovori poskušali pomagati v najkrajšem možnem času.

Izdelava spletnih strani v wordpressu

4 prednosti izdelave spletne strani v Wordpressu za podjetja

Vas zanima izdelava spletne strani v Wordpressu? Ali spletne trgovine? Potrebujete malce več podatkov, zakaj je ta platforma res prava izbira? Wordpress je odprtokodni sistem za upravljanje vsebine za brezhibno delovanje, katerega skrbi več tisoč programerjev. Ti vsakodnevno posodabljajo, nadgrajujejo in obnavljajo platformo, ob tem pa skrbijo še za odlično podporo uporabnikom. Izdelava spletnih strani Wordpress podjetjem prinaša mnogo prednosti med drugim:

1. Vnaprej oblikovane predloge

Izdelava spletnih strani v Wordpressu omogoča izbiro vnaprej oblikovanih predlog, ki jih lahko oblikovalec uporabi za hitro urejanje videza spletne strani. Vnaprej oblikovane predloge je mogoče prilagoditi posamezni industriji ter željam in potrebam podjetja. Nameščena tema dopušča spreminjanje barv, pisav, postavitve, navigacije strani in drugih oblikovnih elementov.

Izdelava wordpress strani

2. Plugin oziroma vtičniki

Plugin oziroma vtičniki so programska oprema, ki se doda pri izdelavi spletnih strani V Wordpressu jih je na izbiro več kot 1000. Od preprostih galerij, animacij, obrazcev, klepeta v živo in koledarjev. Vtičniki spletno stran popestrijo, jo naredijo privlačno, obiskovalcem spletnega mesta pa zagotovijo boljšo uporabniško izkušnjo.

3. Optimizacija

Izdelava Wordpress strani ni popolna brez SEO (Search Engine Optimisation) optimizacije. Optimizacija je izjemno pomemben del zagotavljanja odlične uporabniške izkušnje. S pomočjo optimizacije bo spletna stran delovala hitreje ter se višje uvrstila med rezultati iskalnika.

Izdelava spletnih strani wordpress

4. Enostavno urejanje in vzdrževanje spletne strani

Izdelava spletnih strani v Wordpressu je sijajna za vsa podjetja, ki si želijo nadzor nad spletnimi vsebinami. Wordpress uporabnikom omogoča, da po izdelavi spletnih strani Wordpress brez večjih težav sami dodajajo fotografije, videe, spreminjajo besedila, pišejo blog objave ter drugače poskrbijo, da je spletno mesto živo. Redno posodobljena spletna mesta z višjo uvrstitvijo v nagradi tudi brskalnik.