Nudimo tisk na tekstil visoke kakovosti in obstojnosti

Naš tisk na tekstil je izjemno obstojen in vas bo gotovo navdušil, saj lahko izbirate med vsemi vrstami tehnik in materialov. Presenetite domače ali poslovne partnerje z lepimi darili in jim podarite najljubši motiv v tisku na tekstil. Zagotavljamo ga s postopkom nanašanja barve na tkanino v določenih vzorcih ali modelih. Pri nas jamčimo, da je na natisnjenih tkaninah je barva vezana z vlakni, tako da je visoko odporna na pranje in trenje. Tisk na tekstil je vezan na barvanje, gre za le ene ali več barv, ki se nanesejo le na nekaterih delih in v izrazito določenih vzorcih.

S tiskom na oblačila se identificiramo ali postavimo pred drugimi

Pri tisku na oblačila se lahko leseni bloki, šablone, gravirane plošče, valji ali svileni zasloni uporabijo za barvanje tkanine. Barve, ki se uporabljajo pri tisku na oblačila, vsebujejo barvila, ki so zgoščena, s čimer se prepreči širjenje barve preko meja vzorca ali oblike. Če želite, lahko tisk kombinirate tudi z vezenjem. Sodobne vezenine se šivajo z računalniškim veznim strojem, kjer se uporablja digitalizirane vzorce. Pri takšni vrsti vezenja  različni tipi "polnila" dodajo teksturo in obliko končnemu delu oziroma vzorcu. Tako lahko poleg tiska pričaramo tudi teksturo in bolj trodimenzionalen učinek. Strojno vezenje se uporablja za nameščanje logotipov na poslovna darila, npr. srajce ali jopiče, pa tudi za ekipna oblačila. Lahko tudi dekorirate gospodinjska oblačila ali tekstilije, učinek pa spominja na ročno vezenje iz preteklosti.

Kvaliteten tisk na tekstilTisk na promocijski material cena

Zagotavljamo vam tudi tisk na promocijski material

Tiskanje na promocijski material z digitalnim tekstilom se pogosto izvaja neposredno na oblačila. Gre za digitalno tiskanje oblačil. To je postopek tiskanja tekstila in oblačil s posebno brizgalno tehnologijo. Veliki proizvajalci strojev in naprav za brizgalne tiskalnike danes nudijo specializirane izdelke, namenjene tiskanju na tekstil. Tako se zagotavlja izjemna prepoznavnost in osebna nota različnih izdelkov. V naši ponudbi najdete poleg tekstila tudi druge vsakovrstne artikle, pri katerih gre predvsem za vizualno komunikacijo in promocijo blagovne znamke.

Nudimo tudi vezenje na tekstil >>>

Na naši spletni strani vse informacije o vezenju in tisku na tekstil s cenami

Vezenje in tisk sta umetelni spretnosti, ki se odlično kombinirata.  S tiskom na tekstil po ceni, ki je ugodna in sprejemljiva, si zagotovite prepoznavnost in drugačnost glede na konkurenco. Če dodate še strojno vezenje, se to dan danes najpogosteje izvaja z rajonsko nitjo. Uporablja se lahko tudi poliestrska nit, je bombažna nitka nagnjena k trganju, zato je raje ne uporabljamo. Če so včasih vezli zlasti na roke, pa so bili zasnovani novi stroji in zdaj se večinoma vse izvaja digitalno. To nam omogoča uporabo programske opreme za vezenje in digitaliziranih modelov, ki se nato prenesejo na vezilni stroj. Na naši spletni strani najdete celotno paleto izdelkov, ki jih ponujamo. Ostajamo vam na voljo za vse dodatne informacije in se veselimo, da nam boste poslali vaše predloge za vzorce in logotipe. Oglasite se nam po telefonu, emailu ali osebno, čakamo vas s prilagojeno ponudbo!